Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος πλήρωσε και πόσα, ως εγγύηση και αποφυλακίστηκε άμεσα ο γλεντζές που έκανε «ζημιές» στα μπουζούκια της Πάτρας;



Όπως πρώτο και κατ' αποκλειστικότητα μετέδωσε το «Tsipas-Hlias blog», την πολυπόθητη έξοδό του από την φυλακή Κορυδαλλού, έπειτα από λίγες μέρες παραμονής, έκανε πραγματικότητα ο περιλάλητος και αμφιλεγόμενος (μόνιμος το τελευταίο διάστημα) θαμώνας των πιο πολυσύχναστων νυχτερινών κέντρων της Πάτρας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να συγκεντρώσει, από δανεισμό από γνωστό επιχειρηματία και φίλο του, το ποσό των 48.000 ευρώ που το δικαστήριο του έχει επιβάλει ως εγγύηση προκειμένου να βρεθεί εκτός φυλακής.

Η πηγή μου, που ήταν και παραμένει απολύτως αξιόπιστη, και είναι πολύ κοντά στα πράγματα, με πληροφορεί ότι αποφυλακίστηκε και μια ημέρα μετά επέστρεψε το δανειζόμενο ποσό .

Πώς οδηγήθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής 

Στις 4 Μαΐου, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το θέμα, σε άρθρο-φωτιά δια χειρός μου, εδώ στο προσωπικό μου blog, το «Tsipas-Hlias blog», που έφερε τον τίτλο : «Αποκάλυψη-Βόμβα» :Στη φυλακή ο «ζημιάρης» θαμώνας σε μπουζούκια στην Πάτρα- Όλο το «πιπεράτο» παρασκήνιο στο «Tsipas-Hlias Blog!».

Στόχος μου, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ήταν να αποσαφηνίσω τον λόγο που φυλακίστηκε. Όπως και έγινε πράξη. (θυμηθείτε αναλυτικά εκτενέστατο ρεπορτάζ μας ΕΔΩ, της 9ης Μαΐου του 2018, το οποίο, όπως αναμενόταν, το αντέγραψαν όλοι).

Κι επειδή το  «PatraGossip» και το «Tsipas-Hlias blog» είναι πάντα μπροστά… Σας ενημερώνω ότι δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο κατά τις προσεχείς μέρες, να επανεμφανιστεί στα μπουζούκια. 

ΥΓ.: Περισσότερα, αποκαλυπτικότερα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εντός των επόμενων ωρών….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...