Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Καταλύτης οι εκλογές για την ανανέωση της συνεργασίας Χατζηνικολάου – ΑΝΤ1



Ποιος ήθελε τη Σαράφογλου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας

Είναι γνωστό ήδη ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς και την εκπομπή του «Ενικός». Τα ανακοίνωσε και τα δυο ο ίδιος από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.


Ωστόσο αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημοσιογράφου με τον Θοδωρή Κυριακού την περασμένη Πέμπτη και συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Επίσης, δεν είναι γνωστό ότι σημαντικός παράγοντας για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών ήταν ότι η σεζόν 2018 – 2019 θα είναι μια εκλογική χρονιά! Ως εκ τούτου μέτρησε και ορθώς ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που μπορούν να σηκώσουν μια εκλογική βραδιά και κυρίως να προσδώσουν το ανάλογο κύρος στην ενημέρωση ενός καναλιού που έχει να αντιμετωπίσει εκλογές μέσα στο έτος. Διότι εκτός από το πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, στις 26 Μαΐου του 2019 θα έχουμε σίγουρα ευρωεκλογές!

Τέλος να σημειωθεί ότι κορυφαίο στέλεχος του σταθμού επιθυμούσε τη Μαρία Σαράφογλου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας των ειδήσεων… Θεωρώντας ότι ταιριάζει καλύτερα το προφίλ της στο ύφος του δελτίου που έχει υιοθετήσει τελευταία ο ΑΝΤ1. Τελικά όμως δεν κατάφερε να την επιβάλει!

-από enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...