Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ


Που το πάει ο Αλαφούζος με τον Παναθηναϊκό; Δεν είναι εύκολο να δώσει κανείς την απάντηση. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωρίζει καλά, πολύ καλά, τι θέλει. Και τι κάνει.

Τι, δηλαδή; Παίζει και το ενδεχόμενο ο Αλαφούζος σκόπιμα να αφήνει τις εξελίξεις να τρέξουν έτσι, με παθητική αντίδραση δική του, ώστε ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί; Τίποτα δεν αποκλείεται.
Ο Αλαφούζος έχει βιώσει πολλά και σκληρά σενάρια στη ζωή του. Πολιτικά, επιχειρηματικά, προσωπικά σενάρια. Δεν είναι άπειρος. Και μόνο ότι αποφάσισε το 2012 να μπλέξει με τον Παναθηναϊκό, με μία χρεωμένη εταιρεία, λέει πολλά. Θέλει κότσια, εκτός από χρήματα για να το κάνει ο καθένας.
Αν, λοιπόν, ο Αλαφούζος εκτιμά ότι είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να υποβιβαστεί, γιατί να μην έχει αυτόν το «σχεδιασμό»; Χωρίς, βέβαια, να το ομολογεί, διότι επικοινωνιακά και τέτοια στρατηγική επιλογή δεν λέγεται.
-.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...