Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

THE TALK OF THE TOWN, NOW!


Ο χαμός για το ειδύλλιο, λέει, του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της ηθοποιού Νατάσας Καλογρίδη. Διακόσιες διαφορετικές φωτογραφίες σηκώθηκαν στα σόσιαλ μήντια, όπως λέμε σόσιαλ κόμματα, με τα ''νυχτοπερπατήματα'' όπως τα χαρακτηρίζουν του 84χρονου και της 55χρονης. Και πέφτει ανάλυση από τις κινήσεις των χεριών τους, τα βλέμματα τους, για το πόσο έχει προχωρήσει η σχέση τους.

Βγήκε κι ένας κύριος σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε «Εγώ τους έκανα τη γνωριμία…». Έχω την αποκλειστική πληροφορία ότι μία άλλη σοβαρή εκπομπή αυτό το σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει συνέντευξη λουλουδούς στο κέντρο που τραγουδάει ο Πάριος. Θα αποκαλύψει, η λουλουδού, τι άκουσε να λέει στο αυτί της κυρίας Νατάσας ο κύριος Αλέξανδρος, της μακαρίτισσας Ζωής Λάσκαρη.
Στα σχετικά του θέματος ρεπορτάζ και η αναφορά στο τι φορούσε η κυρία Καλογρίδη στη βραδινή τους έξοδο και τι ο κύριος Λυκουρέζος.
Να σου πω τι σκέφτηκα. Ένας επώνυμος, όποια ιδιότητα έχει, γιατί να μην εκμεταλλευτεί τη δίψα των σόσιαλ μήντια, για να κάνει προσωπική προβολή. Προσωπική διαφήμιση. Στήνει ή «δίνει» ένα γνήσιο γκομενηλίκι του και εξασφαλίζει δημοσιότητα που έχει ανάγκη. Τζάμπα. Ο τζαμπατζής.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...