ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ!Δεν περίμενε να τελειώσει το καυτό παιχνίδι στην Τούμπα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ο Αλέξης Τσίπρας και τηλεφώνησε στον συνάδελφο Ντόναλντ Τραμπ. Με δύο κουβέντες ζήτησε από τον βαψομαλλιά την παρέμβαση του, ώστε να δεχθεί να στέλνει διαιτητές στην Ελλάδα η ομοσπονδία του αμερικάνικου φούτμπωλ. Πολύ σωστά ενήργησε ο πρωθυπουργός.

Αυτός στην Τούμπα δεν ήταν αγώνας του παραδοσιακού ποδοσφαίρου, ανάμεσα στα δύο φαβορί του πρωταθλήματος. Περισσότερο έμοιαζε με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, όπου παίκτες πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, ακόμα και 5-6 εναντίον ενός.
Σε κάποιο διάστημα του παιχνιδιού, κάθε 17 δευτερόλεπτα σταματούσε η ροή με το κοράκι να δίνει φάουλ. Τι να κάνει ο φουκαράς ο Κομίνης, συνηθισμένος να σφυρίζει σε ματς κανονικού ποδοσφαίρου, όχι του σκληρού, του βαρβαρικού και της σωματικής σύγκρουσης του american ποδοσφαίρου.
Κατά καιρούς ακούγεται η πολυμεταχειρισμένη πρόταση Ξένοι, δηλαδή Ευρωπαίοι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπυ. Προχωρημένος ο Τσίπρας. Ποιοι ξένοι; Μόνο Αμερικάνοι.
-apodytiriakias.gr

Σχόλια