Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS



Σκάνδαλο Novartis. Καμιά έκπληξη αν τα αρπάγανε οι πολιτικοί. Μίζες όπως στην άλλη χοντρή αμαρτία της Siemens. Όπως σε κάθε προμήθεια του δημοσίου, και ανάθεση έργου που έχει ψωμί. Η είδηση είναι να μην έπεφτε πακέτο κάτω από το τραπέζι και στο φάρμακο.

Καμία έκπληξη επίσης που το έργο στις πραγματικές ή φουσκωμένες διαστάσεις του αμολύθηκε τώρα. Η κυβέρνηση κάθεται πάνω στο παγωτό μετά τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. Που σημαίνει ότι το σκάνδαλο οι ενάντιοι της διαπλοκής και εξυγιαντές το κρατούσαν στην καβάτζα. Να το μπουμπουνίσουν στις δύσκολες, τότε να το βγάλουν από το συρτάρι. 

Αυτά τα ολίγα, τα αυτονόητα για τους έχοντες σκέψη δημοτικού. Προχωρούμε στην πρώτη γυμνασίου.

Τι λένε σήμερα οι πολιτικοί; Δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν αποφασίζαμε εμείς. Δεν υπογράφαμε εμείς τις τιμές των φαρμάκων. Να, το Νο1 πραγματικό σκάνδαλο! Να κάνεις την αρπακτή και να μη σε πιάνει ο νόμος. Άθώος ο κατηγορούμενος για τη ζημιά.

Πάμε στο Νο2, για την Β' τάξη γυμνασίου αυτό. ΑΔΙΑΦΟΡΟ είναι αν βούτηξαν μαύρο χρήμα πρωθυπουργοί και υπουργοί. Εντελώς αδιάφορο! Άλλη είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ ενοχή. Είτε λαμογιάρισαν οι εκλεγμένοι πολιτικοί, είτε όχι, από το φάρμακο ΞΕΣΚΙΣΕ η πολυεθνική Novartis σε βάρος των Ελλήνων καταναλωτών. Με την άμεση ευθύνη πρωθυπουργών και υπουργών.  Τα κωλομπαρίστικα δεν περνάνε στην γάμα γυμνασίου.
Άρα! Τον έχω για κρέμασμα τον πολιτικό ακόμα κι αν δεν έβαλε μία στο παντελόνι. Χαίρετε.

-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...