Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ» Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!



Για να μη ξεχνιόμαστε. Ακόμα κι όταν ο Παναθηναϊκός, με πρόεδρο της ΠΑΕ τον Γιάννη Αλαφούζο, είχε στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές επιπέδου Β’ και Γ’ εθνικής, ο καναλάρχης, με συνέπεια και στερεότυπα έπαιζε τη γνωστή κασέτα:

«Ο Μαρινάκης διαφθείρει το ποδόσφαιρο, ελέγχει τη διαιτησία και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός χάνει το πρωτάθλημα».
Φοβερό αλλά τόσο… ελληνικό. Να μην έχει ομάδα ανταγωνιστική ο μεγαλομέτοχος, αλλά ο Παναθηναϊκός, επειδή το πρωτάθλημα είναι ελληνικό, μη ανταγωνιστικό και διεφθαρμένο, κρατιόταν υψηλά λόγω φανέλας, κι έτσι έβρισκαν χώρο οι δικαιολογίες του Αλαφούζου.
Ακόμα και να είχε το επάνω χέρι στο παρασκήνιο η εγκληματική οργάνωση, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος το παρατράβαγε. Επειδή απλά, δεν είχε ομάδα να κτυπήσει στα ίσα τον Ολυμπιακό.
Σήμερα, τι γίνεται; Ο Αλαφούζος ζει! Τον κρατάει ζωντανό ο Μαρινάκης. Ο μαθητής του Αλαφούζου. Την κασέτα Αλαφούζου παίζει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και λέει, λέει, μέχρι να τον λυπηθούν και να σταματήσουν να τον… κυνηγούν. Ομάδα δεν έχει ο Ολυμπιακός, ούτε προπονητή, όμως έχει πρόεδρο καθολικό και διαμαρτυρόμενο.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...