Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Το παραμύθι του Mega



Πρόβλημα για την κυβέρνηση του Τσίπρα επειδή οι μέτοχοι του mega δεν ζήτησαν να πάρουν άδεια. Πρόβλημα διότι έχει κόστος στην κυβέρνηση το γεγονός ότι θα μείνουν στην ανεργία 400 περίπου εργαζόμενοι και από πλευράς κυβέρνησης ρίχνουν την… ευθύνη στους μετόχους του mega.


Φοβερά πράγματα. Να ανοίξει το βοθροκάναλο. Το μνημονιοκάναλο. Έτσι το έλεγαν οι συριζαίοι, μάλιστα για να το καταδικάσουν πολιτικά, έφτασαν να μην εμφανίζονται στα πάνελ, τα παράθυρα και τα δελτία ειδήσεων του mega.

Και από την άλλη βγήκαν ένα- δύο δημοσιογράφοι που δούλευαν στο mega και ζήτησαν… συγγνώμην γιατί, λέει, έλεγαν ψέματα, γιατί υπηρέτησαν το μνημόνιο. Το είπε αυτό και η κυρία που έλεγε τον... καιρό. Το μετεωρολογικό δελτίο. Κι αυτή, δημοσιογραφικά, απολογήθηκε για τη μνημονιακή της στάση.

Ωπα, ρε! Πρώτον, καμία αξία δεν έχουν οι… συγγνώμες διότι δεν είναι οι δημοσιογράφοι εκείνοι που αποφασίζουν για τη πολιτική «γραμμή» στο κάθε κανάλι. Δεύτερον, με τις «συγγνώμες» συμπεριφέρθηκαν «αντισυναδελφικά» διότι έβαλαν στο κάδρο Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη και σία.

-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...