Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ



Ποιος «έφαγε» τον Βασίλη Στεφανάκο. Το πιο εύκολο ερώτημα. Για λογαριασμό ποίου η πρακτορικά εκπαιδευμένη ομάδα εκτελεστών ανέλαβε να καθαρίσει τον νονό των νονών, με το πλούσιο ποινικό μητρώο; «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών», έτσι το λένε. Μαφιόζοι σκοτώνουν μαφιόζους. Σενάριο πασίγνωστο. Φονικά για το ποιος θα πάρει το επάνω χέρι στον υπόκοσμο.

Περίπτωση ο Στεφανάκος. Κατηγορίες για εκβιασμούς, προστασίες, λαθρεμπόρια, ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, ακόμα και ''συνεργατών'' του. Με 44 εντάλματα σύλληψης, έφαγε 21 χρόνια πριν δέκα χρόνια, ο σκληρός της νύχτας, που κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο και δύο αφοσιωμένους φρουρούς.
Πριν ακόμα συλληφθεί, πριν φυλακιστεί στον Κορυδαλλό ο Στεφανάκος είχε αναπτύξει «επικοινωνιακά» το προφίλ του. Ήταν απαραίτητο, διότι είχε ανομολόγητα νταραβέρια με μπάτσους και ανοικτή γραμμή επαφής με δημοσιογράφους. Δημόσια έκανε σχόλια και κριτική, επί παντός επιστητού. Για τον φιλόσοφο Νίτσε και τον σκιτσογράφο Αρκά, για τον αρχικακοποιό Βλαστό και τους πρωθυπουργούς, για τη μουσική, την τρομοκρατία κ.α.
Θα μείνει στην Ιστορία το υψηλό γκαγκστερικού επίπεδου φονικό του Βασίλη Στεφανάκου. Τον πέτυχαν λάσκα για μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς προστασία, έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι και του την άναψαν, με 25 σφαίρες.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...