Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Θέλει κότσια να είσαι ντόμπρος, ευθύς , τίμιος και αληθινός

Image result for Νικος ΟΙκονομοπουλος για καποιο λογο

Μετά το ποδαρικό της Πάολα και τα όσα αποκάλυψε στη νέα καθημερινή , πρωινή εκπομπή του STAR με τίτλο στη «Φωλιά του Κούκου» , σειρά ..πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος. 

Ποια απεργία;..




Eπιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι ο ΣΚΑΪ θα έσπαγε την απεργία των εργαζόμενων στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η μεταδοση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της τηλεόρασης του Φαλήρου με τους απεργοσπάστες δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου και τους λοιπούς συνεργάτες δημοσιογράφους της εκπομπής, να παρουσιάζουν κανονικά το "ΣΗΜΕΡΑ" από τις 6 το πρωί, την ώρα που άρχιζε η απεργία της ΕΣΗΕΑ και των υπόλοιπων Ενώσεων για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ..

Παρ’ όλα αυτά κυκλοφορούν ελεύθεροι

Παρ’ όλα αυτά κυκλοφορούν ελεύθεροι


Ήταν κάποτε ένα blog, το «redsagainsthemaschine», το οποίο ήταν σχετικά αυτόνομο εντός της οικογενείας του «Ολυμπιακού» και στο οποίο διάφοροι οπαδοί αλλά και γνώστες κατέθεταν τη γνώμη τους, ενώ πολλές φορές διατυπώνονταν και επικριτικά σχόλια για τις κινήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ.

Όσα θες να ξέρεις για το παρελθόν και το μέλλον του Ηλία Καμπακάκη στην Πάτρα

Image result for Ηλίας Καμπακάκης

Συνηθίζουμε να ενημερώνουμε τους διαδικτυακούς αναγνώστες μας για οτιδήποτε συμβαίνει,  μπροστά και κυρίως πίσω τους τα φώτα , της καλλιτεχνικής ζωής των Πατρών …και όχι μόνο. Είναι γνωστό στον καθέναν πως αρεσκόμαστε να κινούμαστε στην ..αθέατη πλευρά της είδησης. Στο τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, μέχρι την τελική έκβαση μιας συμφωνίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...