Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Εξελίξεις στα ...ανοιχτά μέτωπα της Παναχαΐκής : Τα χρέη και η «μάχη των νέων σύμμαχων» !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ επιχειρηματιες

Έντονη πολυεπίπεδη κινητικότητα παρατηρείται το τρέχον διάστημα όμως και πολύ περισσότερο τις τελευταίες μέρες, γύρω από την Παναχαΐκή. Και ενώ όλα τα μάτια , διοίκησης και φιλάθλων, είναι στραμμένα στη Βουλή, περιμένοντας από ώρα σε ώρα να ψηφιστεί η ήδη κατατεθειμένη τροπολογία του αθλητικού νομοσχεδίου που ουσιαστικά θα απαλλάξει την ομάδα από τα χρέη και θα «ανάψει» το πράσινο φως, ο Κώστας Κατσουράνης καταφθάνει στην Πάτρα . Αναμένεται να θέσει επί τάπητος με τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας όλα τα σοβαρά εν εξελίξει ζητήματα, για να προχωρήσει άμεσα ο στρατηγικός σχεδιασμός.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Μεταξύ αυτών , περιλαμβάνονται και οι διεργασίες που συντελούνται στο διοικητικό κομμάτι. Ειδικότερα , σύμφωνα με πληροφορίες «Tsipas Hlias blog», φέρεται πως στην κίνηση των πατρινών επιχειρηματιών-παραγόντων, εννοώντας την «Παναχαϊκή Συμμαχία», θα προστεθούν ακόμη τρία «ισχυρά χαρτιά».  Όπως όλα δείχνουν , σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσχώρηση του Ευάγγελου Λιόλιου. Πρόκειται, φυσικά, για έναν από τους πιο εξειδικευμένους παιδίατρους, εμπνευστής της γνωστής αλυσίδας καφέ Coffee Island, ενώ συγχρόνως συμμετέχει στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής ως πρόεδρος του Προημθέα Πατρών. 

Ψέματα, σκουπίδια και παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο



Social media ως εργαλεία για χειραγώγηση της κοινής γνώμης; Αυτό είναι το πόρισμα μιας σειράς ερευνών που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τη δημοσιεύει ο Guardian. Οι μελέτες διενεργήθηκαν σε εννέα διαφορετικές χώρες, τις  Βραζιλία, Καναδά, Κίνα, Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία, Ρωσία, Ταϊβάν και ΗΠΑ.

Στον Mr Survivor ή στον Σαββίδη το «Εψιλον»;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΚΑΝΑΛΙ Ε


Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης πουλάει τον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον» στον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι! Αυτό έγραψε το parapolitika.gr αναφέροντας πως ο ιδιοκτήτης του καναλιού μεταβαίνει στην Τουρκία προκειμένου να έχει συνάντηση με τον τούρκο μεγιστάνα των media και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Μόνο εδώ: Όλη η αλήθεια για την πώληση του Epsilon στον Τούρκο του «Survivor»

Μόνο εδώ: Όλη η αλήθεια για την πώληση του Epsilon στον Τούρκο του «Survivor»

Παρά τις διαψεύσεις που δεν έγιναν ΠΟΤΕ με επίσημο δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του καναλιού στελέχη του Epsilon χθες το βράδυ έσπευσαν να διαβεβαιώσουν πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του καναλιού στον Τούρκο παραγωγό του «Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...