Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

«Τόλμησε να κοιτάξει ψηλά με το κεφάλι χαμηλά o Κώστας Μπερτάκης»

Teatro - Fantasia - Vogue: Μια πορεία πρωταθλητισμού με χαμηλούς τόνους απο τον Κώστα Μπερτάκη.


Κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν έχοντας εκ των προτέρων έναν προορισμό. Και σ’ αυτούς φεύγει πρώτα η ψυχή και μετά το χούι, όπως αναφέρει η λαϊκή ρήση. Ο Κώστας Μπερτάκης, ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Teatro & Fantasia και ας μην ξεχνάμε φυσικά ότι ανέδειξε και επέβαλε δυναμικά τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη , είναι ένας απ’ αυτούς, καθώς είχε ένα μοναδικό χάρισμα, το επιχειρηματικό δαιμόνιο.


Είναι απόλυτος πολλές φορές κι αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή. Δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους άλλους να παρεμβαίνουν στη ζωή του, να «κουμαντάρουν» τις επιλογές του, να έχουν άποψη για τα λάθη του. Δεν επιτρέπει στους ανθρώπους, που δεν του είναι σημαντικοί, να κατευθύνουν τις αποφάσεις του και τον τρόπο που ερμηνεύει τον κόσμο του. Τραβά τις κόκκινες γραμμές του , για να τους κάνει ξεκάθαρα τα όρια της ανοχής, της αντοχής και της υπομονής του.

Διαβάστε περισσότερα : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...