Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Πνίγονται στα χρέη τα ΜΜΕ

Image result for ΜΜΕ ΚΡΙΣΗ

Σε νευρική κρίση βρίσκεται σχεδόν το σύνολο των media σε όλα τα επίπεδα και το χειρότερο είναι ότι δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποιο φως που θα οδηγούσε σε εκτόνωση. Αντίθετα η οικονομική ασφυξία απειλεί καθημερινά όλο και περισσότερους, με αποτέλεσμα να «μολύνονται» και όσοι μέχρι σήμερα κατάφερναν να σταθούν όρθιοι. Όλες οι επιχειρήσεις αναζητούν ρευστό και συμμαχίες για να πάρουν ανάσες και να οδηγηθούν σε πιο ασφαλή μονοπάτια.

«Παντελή , στην Γη σε έχουμε θεό και στην καρδιά μας ζωντανό»! Ποιος Αχαιός κρύβεται πίσω από τις λέξεις;

pantelidis_624_355

Ο πόνος είναι αβάσταχτος! Δέκα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και η οικογένειά του , αλλά και αξιόπιστα πρόσωπα – λίαν φιλικά προσκείμενα προς αυτόν , εξακολουθούν να θρηνούν. Μέσα από τα social media ο Νίκος Ρωμανός , ο τραγουδιστής που έλκει την καταγωγή του από την Πάτρα , εκφράζει τον πόνο, την λησμονιά , την αγνή και την απεριόριστη αγάπη  που …και μετά θάνατον συνεχίζει να τρέφει για τον “πρώτο των πρώτων”.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...