Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Σεπτέμβριο του '17 το κανάλι του Μαρινάκη, εκτός αν...

Image result for ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΝΑΛΙ

...υπάρξει συνεργασία με κάποια από τις υφιστάμενες τηλεοπτικές επιχειρήσεις

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι η απόφαση του ΕΣΡ ως προς το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπέμψει το νέο κανάλι ΟΝΕ θα είναι αρνητική. Κι αυτό, διότι όπως επισημαίνουν νομικοί με γνώση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, στις παρούσες συνθήκες δεν προβλέπεται η δυνατότητα εκπομπής νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου...

Image result for μελισσανιδης ΚΟντομηνας

Μελισσανίδης, ο φύλακας άγγελος του Κοντομηνά

Άνθρακες αποδεικνύεται ο θησαυρός σχετικά με τις συζητήσεις Κοντομηνά – Σαββίδη για την εξαγορά ποσοστού στον ALPHA. Το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» που ήθελε τους δυο επιχειρηματίες να τα έχουν βρει και να έχουν επιστρέψει στις συζητήσεις… σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν έχει καμία βάση!

Στον ΑΝΤ-1 (ξανά) ο Μιχελάκης...

Image result for Μιχελακης ANT1

Σύμφωνα με πληροφορίες του N-N, o Θοδωρής Κυριακού αποφάσισε να προσλάβει στο κανάλι τον πρώην διευθυντή ειδήσεων, Γιάννη Μιχελάκη. 

Ποιον συντάκτη της Freddo θα ήθελε να απολύσει η Τζώρτζια;

Image result for copy paste


Να βλέπεις το πρωτοσέλιδο του περιοδικού σου που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, εξώφυλλο στην κατά τα άλλα έγκυρη και ενημερωμένη εφημερίδα Freddo, το οποίο με τόσο καμάρι υπογράφετε φίλοι "συνάδελφοι", είναι ό,τι χειρότερο για σένα που κόπιασες να το γράψεις και ντροπή για κάποιους που με τον κόπο και το ξενύχτι των άλλων υπογράφουν ως διευθυντές και αρχισυντάκτες κ.λπ. κ.λπ. αυτού του έντυπου... Εγώ ως διευθυντής θα είχα απολύσει τον μαϊμού-

Ο πόλεμος της Στοάς!



Espresso εναντίον Παραπολιτικών


Tην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατηγορεί η «Espresso» ότι ανακάλυψε... όψιμα, τα όσα συμβαίνουν στη Μεγάλη Στοά (των Μασόνων) της Ελλάδας και έσπευσε να τα δημοσιεύσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Η «Espresso» στο σημερινό της φύλλο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...