Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο... ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ



Ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έχει δύο κόρες, την Χλόη και την Αυγή στο όνομα. Έχει σπουδάσει νομικά στην Αθήνα και στο Παρίσι, είναι και συνταγματολόγος, άρα ως σχετικός με τη Δικαιοσύνη έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδρούσε αν κάποιος σεξουαλικά ανώμαλος βίαζε τις δύο θυγατέρες του. Όταν, μάλιστα, ο εγκληματίας υποστήριζε πως...δεν διέπραξε κανένα αδίκημα. Αντίθετα, τόσο οι γονείς των κοριτσιών, όσο και οι δύο βιασθείσες έπρεπε να συμφωνήσουν ότι ήταν αναγκαίος, ήταν απαραίτητος ο βιασμός. Δεν γινόταν διαφορετικά.

Η γενιά που κάηκε στο διαδίκτυο


Όλη η ζωή τους μια οθόνη, ούτε καν ένα τσιγάρο...

Γράφει η Ζωή Νικολάου

Και φτάσαμε έτσι κάπου εδώ στο 2016. Στα χρόνια της απόλυτης και κατ επιλογήν μοναξιάς. Η νέα γενιά ανθρώπων μιλάει στο facebook πια και όχι μεταξύ τους.  

Καταθέσεις τώρα : Άνοιξαν τα στόματα - «Οδηγούσε η Φρόσω όχι ο Παντελής» !




Η πληροφορία έσκασε τώρα στο γραφείο μου. Και είναι πέρα ως πέρα διασταυρωμένη. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η δεύτερη κατάθεση θαμώνα και φίλου της Φρόσως από την Λέσχη, ο οποίος βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν από το κακό. Τόσο αυτός αλλά και ένας ακόμη, ο οποίος κατέθεσε σήμερα νωρίς το πρωί,  ενόρκως στο κλιμάκιο των αστυνομικών, ότι ήταν οι τελευταίοι που μίλησαν με τον Παντελή και την παρέα του.

Ακυβερνησία, ξεπούλημα, ληστρικοί φόροι, βαριά πολιτική παρακμή, ασυδοσία ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοφανές αδιέξοδο



Η κυβέρνηση Τσίπρα βγάζει στι σφυρί πάνω από 72.000 ακίνητα της χώρας με φορέα ελεγχόμενο από τους δανειστές και με διάρκεια 99 χρόνια (με δικαίωμα για άλλα 99!). Είναι ο λόγος που ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ότι δεν προβλέπει νέα ελληνική κρίση (τώρα έχουν τι να πουλήσουν, η Ελλάδα υποθήκευσε ακόμη και τα κτίρια των νοσοκομείων της).

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...