Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

Υπογράφει το πρώτο μνημόνιο ο πρωθυπουργός Παπανδρέου, που έλεγε προεκλογικά, το 2009, ότι λεφτά υπάρχουν. Παίρνει τα πρώτα μέτρα τα μνημονιακά ο Γιώργος και ο υπουργός του των οικονομικών, ο Παπακωνσταντίνου, ξεκαθαρίζει: Αυτά είναι, δεν θα υπάρξουν άλλα «μέτρα», άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr


«Πόθεν έσχες». Κακώς το λένε έτσι. Πόθεν έσχες, όμως οι μάγκες που το παίζουν πονηροί πολιτικοί αναφέρουν μονάχα το «Έσχες», όχι το «Πόθεν» και βέβαια αποκρύπτονται όσα μπορούν να μη δηλωθούν, χωρίς τις συνέπειες του νόμου. Παραμύθι! Κανείς πολιτικός, ποτέ, για παρόμοιο θέμα είχε συνέπειες. Απλά θα φάει κράξιμο αν... «ξεχάσει» κάτι στο Πόθεν Έσχες του.

Για ποιους χτυπάει η «καμπάνα» του Ορτεντζιο ;


Quiz για δυνατούς λύτες από τον πρώην Τεχνικό Διευθυντή του καναλιού .

Κάτοικος... Αλβανίας ο καναλάρχης Βρυώνης



Το κανάλι Ε τυπικά δεν του ανήκει. Απλά... κοιμάται εκεί!


Ο Φίλιππος Βρυώνης είναι ο επιχειρηματίας που φαίνεται να είναι πίσω από το κανάλι Ε και να διεκδικεί μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Δηλώνει, μάλιστα, ότι θα πληρώσει δεκαπλάσιο ποσό από αυτό που ζητά η κυβέρνηση. Τι θα γίνει όμως αν η δικαιοσύνη αποφασίσει να του καταλογίσει όσα καταγγέλλει εναντίον του η ελβετική Affichage, που δηλώνει εξαπατημένη από μια συμφωνία 65 εκ. ευρώ που έκανε μαζί του το 2009; 

Από 1η Ιουνίου ΦΠΑ στο 24% - Ποιες τιμές προϊόντων αυξάνονται (ΛΙΣΤΑ)



ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ


Δυστυχώς ο κύβος ερρίφθη. Την 1η Ιουνίου αυξάνεται ο ΦΠΑ από το 23% στο 24%, αλλάζοντας τις τιμές σε βασικά αγαθά της καθημερινότητας των Ελλήνων. Οι σημαντικότερες αυξήσεις έρχονται στα είδη διατροφής, ενώ άνοδος των τιμών θα υπάρξει και στα μέσα μεταφοράς. 

Υπόθεση Παντελίδη : Που είναι το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας της Λέσχης



Όλοι περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την δικογραφία. Για να είμαστε ακριβείς… τον φάκελο της προανάκρισης της τροχαίας, ο οποίος μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί με όλα τα στοιχεία. Αυτό που μένει «σκοτεινό» είναι η Λέσχη. Το σημείο που βρισκόταν το σπίτι, οι μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί και κυρίως; Τα υλικά από τις κάμερες ασφαλείας μέσα και έξω από τον χώρο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...