Σάββατο 14 Μαΐου 2016

«Φάγαμε ψωμί από το MEGA»




Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι μέρες που περνούν οι συνάδελφοί μου στο ΜΕΓΚΑ! Δοκιμάζονται σκληρά! Δεν γνωρίζουν τι θα γίνει αύριο! Το μέλλον είναι αβέβαιο και μάλιστα το άμεσο μέλλον!

Παρασκήνιο : Δραματικές εξελίξεις στην νυχτερινή Πάτρα - Η απομυθοποίηση των ... δήθεν και οι "χάρτινοι πύργοι"


Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο . "Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα" , αναφέρει η γνωστή λαϊκή παροιμία και αντικατοπτρίζει επακριβώς τις δραματικές εξελίξεις στο χώρο της νύχτας . 

Μέσα στην λέσχη : Ο Παντελής με τις φίλες του λίγο πριν το κακό

Ντοκουμέντο στο Πρώτο Θέμα: Φωτογραφίες στην λέσχη που έπαιζε ο Παντελής  το μοιραίο πρωινό με τις δυο κοπέλες


Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν εικόνες από την παρέα του Παντελή της Μίνας και της Φρόσως, λίγες ώρες πριν το κακό. Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία για την εφημερίδα Πρώτο θέμα οι εικόνες που σήμερα κοσμούν το εξώφυλλό της εφημερίδας. 

ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Όλοι στήνουν σχήματα και ο Μπερτάκης… μια κατηγορία μόνος του - Οι δυσκολίες και το επόμενο ... στοίχημα !


Η επιχειρηματική σταδιοδρομία του Κώστα Μπερτάκη στο χώρο της νύχτας μας έχει αποδείξει πως κάθε φορά που τα βρίσκει σκούρα , ξέρει να ελίσσεται . Να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του . Και αυτό το έχει πετύχει πολλές φορές στο παρελθόν με την ίδια επιτυχία .

Η ΘΕΙΤΣΑ ΟΛΓΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr


Όταν μιλάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έτσι τον λένε τον τελάλη του εκάστοτε πρωθυπουργού, εσύ να τα πιάνεις. Αν είσαι σοβαρός και ολίγον πολιτικοποιημένος. Τα πιάνεις, κι αν έχεις τις φαγούρες σου, τα ξύνεις κιόλας. Επειδή κάθε φορά που θα πάρει το μικρόφωνο ο τελάλης θα πει ένα ψέμα. Μια ανοησία. Κι αν πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που λέει ο τελάλης, θα πάθεις... αποπροσανατολισμό.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr


«Ο Βασίλειος Κωστέτσος και μετά από 200 χρόνια θα μείνει στην Ιστορία». Ο περί ου ο λόγος είναι ο πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος. Ποιος, όμως, ισχυρίζεται ότι το όνομά του εν λόγω δεν θα ξεχαστεί ούτε και μετά από δύο αιώνες; Ο ίδιος. Και γιατί, παρακαλώ, προέβη σε μία τόσο σεμνή δήλωση; Επειδή δέχθηκε σχόλια μετά την επίδειξη μόδας στα Σκόπια, όπου εμφανίστηκε, μαζύ με τον επίσης πασίγνωστο Τρύφωνα Σαμαρά, οι δυο τους με φουστανέλλα.

Νέα Δεξιά

Φαήλος Κρανιδιώτης

…το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιωμόπουλος




Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο δημοσιογράφος και δάσκαλος του οικονομικού ρεπορτάζ Γιάννης Σιωμόπουλος.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...