Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε ποια προσωπικά σας δεδομένα έχει «μαζέψει» η Google!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε ποια προσωπικά σας δεδομένα έχει «μαζέψει» η Google!

Μάθε όλα όσα ξέρει η Google για σένα

ΣΟΚ ! Πέθανε απο γαστρορραγία ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καργούδης



Τι γίνεται ρε φέτος. Μπήκε το 2016 και παίρνει μαζί του σημαντικούς ανθρώπους από την πιάτσα μας. Και πλέον οι κακές ειδήσεις έχουν πάρει την μορφή μυλόπετρων. Η μια μετά την άλλη. Πριν από μια βδομάδα ο Δημήτρης στο Mega και τώρα θρηνεί η οικογένεια του Αθήνα 9.84 τον χαμό του πολύτιμου συνεργάτη του σταθμού, Βαγγέλη Καργούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σήμερα σε ηλικία 65 ετών, από γαστρορραγία.

Πάτρα : Με ποιους δημοσιογράφους «δείπνησε» χθες ο Βασίλης Λεβέντης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ !


Ξεχωριστές γεύσεις είχε την ευκαιρία να απολαύσει το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε γνωστό εστιατόριο επί της Ρήγα Φεραίου !

ΣΟΣ. Τετράχρονο παιδάκι παλεύει με τον καρκίνο και θέλει αίμα



Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει να θα σας είμαι ευγνώμων είναι για το ανιψάκι μου! Ευχαριστώ πολύ !!!Αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αιμοπετάλια μονό στο Ελπίδα!!!

Ο Πατρινός που «έσπασε» γνωστό club στο Αγρίνιο - (ΦΩΤΟ)


Όταν ψάχνεις και ψάχνεσαι βρίσκεις λύσεις. Χτίζεις και προχωράς μπροστά. Αρκεί να είσαι δουλευταράς και να μην αφήνεις τις εξελίξεις να σε οδηγούν. Το μυστικό είναι να πατάς στη γη και να λειτουργείς έξυπνα.

Δυναμικό ξεκίνημα για γνωστό κλαμπ στην παραλιακή του Ρίου (εικόνες) !



Για το συγκεκριμένο club η σεζόν ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το διήμερο που πέρασε ήταν πολύ πετυχημένο και ως εικόνα και εισπρακτικά, καθώς ήταν οι πρώτες μέρες και ο κόσμος είχε περιέργεια να δει τι νέο πρότεινε για το καλοκαίρι του 2016 το ανανεωμένο στο τρόπο λειτουργίας "Ακρωτήτρι" !

Μόνο Εδώ : Ο Βαλάντης , η Heaven και το μεγάλο προσωπικό στοίχημα !




Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως μόνο δίπλα σε δυνατούς και ισχυρούς συμμάχους έχεις την δυνατότητα να εξελιχθείς , να δικτυωθείς , να ανέβεις σκαλοπάτι στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία . Αυτό το έχει διαπιστώσει στο πετσί του για τα καλά ο Βαλάντης , ο οποίος δείχνει πολύ ενθαρρυντικά στοιχειά για την δυναμική επιστροφή του στο κέντρο των εξελίξεων .

Μεταβολές στην ARENA - Τα νέα πρόσωπα στο καλλιτεχνικό σχήμα !


Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν , ύστερα από 10 συναπτούς μήνες πρωταγωνιστικής πορείας στο νυχτερινή "χάρτη" της Αχαϊκής πρωτεύουσας , το κέντρο επί της Όθωνος Αμαλίας συνεχίζει να δίνει νέες ξεχωριστές πινελιές στο προσφερόμενο προϊόν .

Παραλιακή-Θεσσαλονίκη. Οι αναβολές και οι χθεσινές πρεμιέρες. (Εικόνες)


Μετ’ εμποδίων έγιναν χθες το βράδυ οι πρεμιέρες των καλοκαιρινών σχημάτων. Ο Σάκης Ρουβάς δεν άνοιξε λόγω καιρού και αναμένεται νέα ενημέρωση για απόψε το βράδυ ενώ μια εβδομάδα αργότερα στις 13 Μαΐου πήγε και η πρεμιέρα της Δέσποινας – Βανδή και του Χρήστου Χολίδη. Αιτία; Κάηκε η Κονσόλα.

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ




Γράφει ο apodytiriakias.gr

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ




Πως οι Έλληνες με δύο Νόμπελ ποίησης, με τόσους εξαιρετικούς συγγραφείς, με τόσο μοναδικούς συνθέτες έχουμε καταντήσει έτσι.... απορώ. Τι φταίει και δεχόμαστε έτσι αβίαστα το φτηνό, το χυδαίο, το πρόστυχο, το πρόχειρο, το ακαλαίσθητο, το αμόρφωτο, το τσαπατσούλικο;

Το «αντάρτικο» του ΣΚΑΪ


Ο ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΕΛΗ, Η ΣΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Η αλήθεια για το σπίτι του Παντελή στη Βούλα και η αντίδραση της μάνας


Επειδή πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν μετά το θέμα που μοιραστήκαμε μαζί σας και αφορούσε την μετακίνηση του Μπερτάκη από το σπίτι που ζούσε στην Βούλα μετά από επιθυμία της γυναίκας του, οφείλω να επανέλθω σήμερα και να δώσω όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...