Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Προκαλεί ο εκκεντρικός Αιγιώτης :"Η λύση για κάθε πρόβλημα είναι το ποτό και τα χάπια .... "



Γνωστός στην τοπική κοινωνία του Αιγίου για την εξαιρετικά παράδοξη και εξεζητημένη στάση ζωής που επιλέγει να ασπαστεί , ο κοσμηματοπώλης των επωνύμων ...ξαναχτύπησε διαδικτυακά .

Για να μη σας πιάνουν αδιάβαστους - Έτσι κλέβουν τα blogs σε επισκεψιμότητα-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Μία ενδιαφέρουσα έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, από ομάδα προγραμματιστών για τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν στον κόσμο του διαδικτύου εταιρείες, αλλά και πρόσωπα μεμονωμένα.

Είναι 179 ετών,πιστοποιητικό γέννησης το 1835 – Έχουν πεθάνει ακόμη και τα εγγόνια του!



Ένας Ινδός, ο Μαχάστα Μουράσι όχι μόνον υποστηρίζει αλλά και έχει επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835. Αυτό εφόσον είναι αληθές δεν τον καθιστά μόνον το γηραιότερο άνθρωπο στη Γη αλλά και αυτό που έζησε περισσότερα χρόνια, μετά τον Μαθουσάλα που έφτασε σύμφωνα με τον θρύλο τα 969 χρόνια και τον Νώε στα 950.

Η "δική" μας Κατερίνα Τσουκαλά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ



Την πατρινή δημοσιογράφο και αγαπημένη παρουσιάστρια του Πατρινού Καρναβαλιού Κατερίνα Τσουκαλά φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή «Ελένη» του «Alpha». 

Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά :"Παλιοκύκλωμα σε σιχαίνομαι!!!"



Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και Ανθρωπάκια !!Οσο πισώπλατα θα Μαχαιρώνεται τόσο η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ θα σας ανταμείψει !!!Παλιοκύκλωμα Σε σιχαίνομαι !!!Αλλα δυστυχώς η ευτυχώς λατρεύω τη δουλειά μου!!! 

ΠΑΤΡΑ: Καταγγελίες εμπόρων: "Μαϊμουδιές" στις εκπτώσεις! ΔΕΙΤΕ τι έκανε κατάστημα στην Αγίου Νικολάου

1

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, Γ. Ρώρου, περί «μαϊμού» ρούχων που «σερβίρονται» στους καταναλωτές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων! «Αλυσίδες και πολυεθνικές πωλούν δεύτερης ποιότητας προϊόντα που μοιάζουν με εκείνα προ εκπτώσεων στην εμφάνιση, αλλά ουσιαστικά δεν είναι. Η πλέξη τους είναι αραιότερη και ζυγίζουν λιγότερο. Δεν υπάρχουν όμως ελεγκτικοί μηχανισμοί για να προστατεύσουν τους υγιείς εμπόρους και τους καταναλωτές», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ρώρος.

«Κλείδωσε» το deal μεταξύ Πάνου Κιάμου και «Mr Sfera» ! Δείτε που θα εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι !



O Πάνος Κιάμος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Η Μαρία του Instagram και οι βίζιτες με βιτρίνα ταξιδιωτικό γραφείο



Η τεχνολογία προχωράει. Βοηθάει την ζωή μας να γίνει πιο άνετη και να κερδίζουμε όλο και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας. Είναι όμως μόνο έτσι; Όχι βέβαια. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται πλέον και σε άλλους τομείς. τομείς που για κάποιους ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας και περνούν στην απέναντι όχθη.

Μάλλον στην Κύπρο δεν έχουν ιδέα από τηλεόραση και από Δημοκρατία. Ετσι Γρηγόρη;

Αρναούτογλου - Σφακιανάκης

Η απόφαση της Δημοσιογραφικής Επιτροπής Δεοντολογίας Κύπρου !

Όταν το πρώτο μπάνιο της Σκορδά γίνεται πρώτη (σχεδόν) είδηση




ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΒΡΕΧΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ) ΛΙΑΓΚΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ - ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΈΦΥΓΑΝ .

Ποια εφημερίδα κλείνει έπειτα από 9 μήνες λειτουργίας



Μόλις εννέα εβδομάδες μετά τους πανηγυρισμούς ότι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια νέα εφημερίδα στη Βρετανία, η New Day κλείνει...

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...