Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Με αποδείξεις και ονόματα - Αυτή είναι η κορυφαία ελληνική εφημερίδα του διαδικτύου - Δείτε σε ποιον δημοσιογράφο ανήκει !




Η διαδικτυακή «περιπέτεια» που ξεκίνησε το 2008 συνεχίζεται… Η «Ζούγκλα» , υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου , συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή της ενημέρωσης. Η συνεχής προσπάθειά μας επιβραβεύεται καθημερινά από τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Όλους εσάς που αναδείξατε το zougla.gr ως το πρώτο ενημερωτικό μέσο στην Ελλάδα και μέσα στα 1.000 μεγαλύτερα στον κόσμο.

Θεαματική αναρρίχηση για το PATRANEWS.gr - Δείτε σε ποια θέση σκαρφάλωσε το σαιτ του Γιώργου Καρβουνιάρη - Ακολουθούν ηχηρές προσθήκες !




Patrasevents.gr 126 , Thebest.gr 300 , Patranews.gr 466 , όπως προκύπτουν από τις μετρήσεις της έγκυρης αμερικανικής πλατφόρμας Alexa.com. .

Ποιος δημοσιογράφος έπαιρνε 5.000 ευρώ μηνιαίο μισθό από την ΕΠΟ;




Τις βασικές διατάξεις της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ), που υπεγράφη στις 28 Ιανουαρίου 2016 (δηλαδή επί ημερών Γκιρτζίκη) ανάμεσα στην διοίκηση της ΕΠΟ και τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Ομοσπονδίας, αποκάλυψε το sdna.gr. Στη σύμβαση προβλέπονται πολλάπρονόμια προς τους εργαζόμενους, με κοινωνικές παροχές, δανειοδοτήσεις κ.λπ. και οι οποίες είναι εξαιρετικές μέσα στο γενικό εργασιακό τοπίο της χώρας που γίνεται όλο και περισσότερο απεχθές με τη λαίλαπα των μνημονίων. Βέβαια, ανάμεσα στους όρους τής ΕΣΣΕ υπάρχει αναφορά για τα διευθυντικά στελέχη, οι αμοιβές των οποίων «δεν διέπονται από την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» αλλά «καθορίζονται από τη Διοίκηση της ΕΠΟ»και «εμπεριέχουν την αμοιβή απόδοσης»!

Ο Μπόμπολας διαφημίζεται στο fb




Το facebook προσφέρεται για γρήγορη και σχεδόν ανέξοδη διαφήμιση. Βάζεις, ας πούμε, ένα δεκαρικάκι και έχεις ένα σωρό κοινοποιήσεις της διαφήμισής σου. Βάζεις ένα πενηνταρικάκι και περνάς δυο τρεις μέρες με συνεχείς προβολές. Δηλαδή είναι ό,τι πρέπει για τους… φτωχούς και τους αδύναμους που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους. Να συμπεριλάβω σε αυτούς και τον Μπόμπολα; Δεν θα το κάνω, έστω και αν το μαγαζί περνάει κεσάτια. 

Σε Αθηναϊκά μπουζούκια διασκέδασε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας



Διασκέδαση μέχρι πρωίας για τον Γιάννη Μάκκα και την εκλεκτή παρέα του .

Αγνώριστος ο Πατρινός καρδιολόγος και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ




Τον γνωστό καρδιολόγο και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Πατρέων Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, συναντήσαμε στη γιορτή του Συλλόγου Ματαράγκα - Κεφαλαίικα στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Ο διακαής πόθος του Βαλάντη - Δείτε με ποιον κορυφαίο επιχειρηματία θέλει να συνεργαστεί !



Ο Βαλάντης , ο οποίος μέσω της συμμετοχής του στο «Your face sounds familiar» ξετυλίγει το αστείρευτο υποκριτικό του ταλέντο , κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις μέχρι ώρας , βλέπει με ικανοποίηση το όνομα του να αναρριχάται συνεχώς στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο .

To «EPSILON» δίνει 35 εκατομμύρια ευρώ για τηλεοπτική άδεια



Η ιδιοκτησία του σταθμού ζητά από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να οριστεί και η γενική τιμή εκκίνησης των τηλεοπτικών αδειών στα 35 εκατ. ευρώ .

Η «βασίλισσα των πανηγυριών» ξεσπά : «Ευχαριστώ όσες με αντιγράφουν! Μάλλον έχω κάτι original, που αξίζει να μιμηθούν»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ

Κάθε αρχή και δύσκολη , σε οποιαδήποτε επαγγελματική ενασχόληση , ιδίως με την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης , μόνο που στην περίπτωση της Μαρίας Σαμίου , κάποιοι ... καλοθελητές φρόντισαν να της βάλουν πρόσθετα εμπόδια .

Ο Χατζηνικολάου απαντά στον Πολάκη


«Αν τον χρόνο που σπαταλά για να λασπολογεί όσους του ασκούν κριτική τον αξιοποιούσε στα υπουργικά καθήκοντα του η υγεία δεν θα είχε αυτό το χάλι...»
Αυτή ήταν η απάντηση του εκδότη- τηλεπαρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου σε σχόλιο του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Άλλο Μύκονος άλλο Αίγινα... Ο Νίκος ξέρει τη διαφορά!».

Από την Σταφιδική Τράπεζα (1899-1905) στην Αχαική (1994-2012): Πως η Πάτρα ίδρυσε και έκλεισε δυο συνεταιριστικές Τράπεζες σε 100 χρόνια



Τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα, 27 Ιουνίου 1899. Η Πάτρα των σταφιδεμπόρων εκείνη την ημέρα αποφασίζει να ιδρύσει Συνεταιριστική Τράπεζα υπό την επωνυμία "ΣΤΑΦΙΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ". Με Προεδρικό Διάταγμα η Τράπεζα ιδρύεται και συγκρινόμενη με την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα που θα ιδρυθεί την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα, δηλαδή σχεδόν 100 χρόνια μετά, οι ομοιότητες είναι συγκλονιστικές.

Ποιο πρόσωπο «έκπληξη» θα πλαισιώσει τον Μάκη Δημάκη - Όλο το παρασκήνιο !



Όπως πρώτο το Tsipas Hlias blog σας ενημέρωσε , από τον Βόλο θα σηματοδοτηθεί η έναρξη των καλοκαιρινών εμφανίσεων του Μάκη Δημάκη , για το Σάββατο 7/5 , με την Αχαϊκή πρωτεύουσα να έρχεται στο προσκήνιο στις 23 Ιουλίου (Εδώ) !

Μιγκέλ: «Ολοι νόμιζαν πως θα βοηθήσει ο Ολυμπιακός...»




Ο Μιγκέλ Πέδρο μίλησε στην ιστοσελίδα zerozero, για τα όσα έζησε τη φετινή σεζόν στην Παναχαϊκή, τονίζοντας πως... περίμεναν στην Πάτρα τη βοήθεια του Ολυμπιακού! 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...