Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αποκάλυψη - κόλαφος του "Tsipas Hlias -blog" - Πάτρα : Νυχτερινά κέντρα χρωστoύν δεδουλευμένα κι από πάνω τρομοκρατούν !


Η νυχτερινή ζωή της πόλης συνεχίζει και περνά «μαύρες νύχτες» αφού μ’ ένα Σάββατο δεν βγαίνει βδομαδιάτικο όπως αναφέρουν οι εμπλεκόμενοι των κέντρων διασκέδασης. Οι εργαζόμενοι , όσοι έχουν απομείνει , που κερδίζουν τα προς το ζην αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κλάδο, αποκαλύπτουν ότι το τελευταίο καιρό, εξαιτίας της μη τήρησης των συμφωνηθέντων, οι αποδοχές τους έχουν συρρικνωθεί δραματικά.

Ο Νίκος Σύφαντος για την απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων




Με κείμενο που δημοσιοποίησε στο facebook !

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ... ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Φλαμής : "Η απεργία των δημοσιογράφων δια της "μούγκας", είναι ΔΩΡΟ στην κυβέρνηση" !



Τι ανάρτησε στο facebook ο γνωστός Πατρινός δημοσιογράφος , Κωνσταντίνος Φλαμής : 

Όταν η χώρα σου έχει γίνει προτεκτοράτο, στις εκλογές κάνεις αποχή

apoxi


Η πρόσφατη Ιστορία της χώρας μας έχει διδάξει πως χρειάζεται κάθε φορά μια νέα κυβέρνηση για να περάσει το νέο Μνημόνιο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πέρασε το Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές. Η κυβέρνηση Σαμαρά πέρασε ένα Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές.

Αποκλειστικές εικόνες. Το Club στην παραλιάκη και το 2ο Sold out




Για το συγκεκριμένο Club η σεζόν ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το διήμερο που πέρασε ήταν πολύ πετυχημένο και ως εικόνα και εισπρακτικά, καθώς ήταν οι πρώτες μέρες και ο κόσμος είχε περιέργεια να δει τι νέο πρότεινε για το καλοκαίρι του 2016 ο Ζαμάνης και η ομάδα του.

Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ



Γράφει ο apodytiriakias.gr

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ



Δεν παίζει σε κέντρα διασκέδασης, δεν παίζει σε Μέγαρα ούτε σε concert halls, παίζει σε όλες τις χώρες, στους δρόμους, στις πλατείες ή σε υπαίθρια φεστιβάλ. Τον ακούς και είναι σαν να παίζουν 10 κιθαρίστες μαζί!

Απολύθηκε σχεδόν όλο το προσωπικό τηλεοπτικού σταθμού




Η είδηση είναι δυσάρεστη και συνδέεται με την εργασιακή "γαλέρα" που επικρατεί στα μιντιακά μαγαζιά , όπου οι απολύσεις διαδέχονται, αναίτια, η μια την άλλη : 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...