Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Γιατί απεργούν οι δημοσιογράφοι;




Γράφει ο Κώστας Γιαννακίδης

Δείτα τα ηχηρά ονόματα ! 10+1 διεκδικητές τηλεοπτικής άδειας




Αποφασισμένος να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις άδειες για τηλεοπτική συχνότητα εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στα ύψη την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση. Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, αν και δέχεται παραινέσεις να χαμηλώσει τους τόνους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς το παρόν αρνείται να το κάνει, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να μπει σε κανενός είδους συναλλαγή. Σημειώνεται ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει εξασφαλίσει για την Ελλάδα τα δικαιώματα και του τηλεοπτικού CNN.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέφυγε ο ιδιοκτήτης του "Thalasa Live" - Τι συνέβη;

60000


Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες - Τελικά πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν την ζωή κάποιου άλλου ... Αλλά δεν μπορούν !!!

Μιχάλης Γιατράκης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που εκτελέστηκε στον Άλιμο



Μιχάλης Γιατράκης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στον Άλιμο

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρούν κάτι απο τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών σπιτιών, ενώ το κινητό του νεκρού αυτή την στιγμή βρίσκεται στην αρμόδια υπηρεσία της ΓΑΔΑ προκειμένου οι αστυνομικοί να αλιεύσουν έστω και ένα στοιχείο που θα δείξει τους δράστες. Ο Μιχάλης Γιατράκης, το θύμα, ήταν 42 ετών. Ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην Συγγρού αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Αντικείμενο του; Το σριπτίζ. Είχε παραβατικό παρελθόν ενώ είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη με υποθέσεις ναρκωτικών.

Πέπλο μυστηρίου για την εκτέλεση του επιχειρηματία της νύχτας , το «ρίξιμο» και η Συγγρού…



Γράφει ο συνάδελφος-συνεργάτης Αθανάσιος Γουμενίδης :

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...