Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Διοικητής γαλέρας Τάκης Χατζής, αναφέρατε!




Τι ήθελα να γράψω για τις εργασιακές συνθήκες «γαλέρας» που επικρατούν σε κάποια sites, ποιος άκουσε τον Τάκη Χατζή και δεν τον φοβήθηκε (λέμε τώρα). «Σου μοιάζω για γαλεράρχης;» μου είπε χαμογελώντας μόλις με συνάντησε στα γραφεία του στο Newpost.gr. 

Σοκάρει η θετική αναφορά στην Ελλάδα στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους

isis

Iδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη πως, στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους για την ανάληψη της ευθύνης για τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες, υπάρχει θετική αναφορά στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Γιατί υπάρχουν κόμματα και εκλογές στην Ελλάδα;

greece

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία -και αφού έχουν περάσει σχεδόν όλα τα κόμματα από την κυβέρνηση- όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πως η Ελλάδα είναι και επίσημα πια ένα προτεκτοράτο, και πως όλες οι αποφάσεις για την Ελλάδα παίρνονται στις Βρυξέλλες.

Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου εξαιτίας του χτυπήματος στις Βρυξέλλες

tsoliades

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρωθεί η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης του ISIS στις Βρυξέλλες.

Η σχέση εξάρτησης Μέρκελ-Τσίπρα και η κιπά του Πάνου



Eνώ οι Αμερικανοί επιστρέφουν σαν Αφεντικό στην Ευρώπη . Αποκάλυψη της Όλγας Γεροβασίλη, το πρωί της Τρίτης, πέρασε απαρατήρητη μια και η προσοχή ήταν στραμμένη στο μακελειό των Βρυξελλών.

ΓΙΑΤΙ Ο ΡΕΜΟΣ «ΕΦΤΥΣΕ» ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ




Tο προσφυγικό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που τα Ελληνικά media κοντεύουν να το μετατρέψουν σε τσίρκο. Όπως κάνουν άλλωστε σε όλα τα θέματα. Εδώ δεν δίστασαν να μετατρέψουν σε λαϊκό ανάγνωσμα και θέαμα τον θάνατο ενός ανθρώπου (του Παντελίδη), στο προσφυγικό θα κολλήσουν; Το προσφυγικό ζήτημα όμως δεν είναι για γέλια ούτε για να αναλωθεί σε κουτσομπολίστικα τηλεοπτικά πάνελ και life style κωλο-φυλλάδες….

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...