Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ό,τι διατάζει η Γερμανία

menoume evropi


Καθώς το θέμα των προσφύγων είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση -και οι εταίροι απειλούν να μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν-, η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει τις διαταγές του Βερολίνου και να μην φέρει την παραμικρή αντίρρηση.

Μάνα τα έμαθες; Μας βγάζουν από την Σένγκεν!

ref


Γειά σου Πιτσιρίκο. Από ό,τι μαθαίνω, οι Ευρωπαίοι μας απειλούν ξανά πως, αν δεν συμμορφωθούμε, θα μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν. Μέσα σε 3 μήνες, η Ελλάδα θα πρέπει να βρει τρόπους αποτελεσματικούς, προκειμένου να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της και να περιορίσει τις προσφυγικές ροές προς τα νησιά του Αιγαίου και την Ευρώπη. Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης. Οι Έλληνες –για μία ακόμα φορά– δεν κάνουν εκείνο που θα έπρεπε να κάνουνε. Έτσι λένε.

Ασφαλιστικό: «Φλερτάρει» με την κοινωνική έκρηξη η κυβέρνηση




Χτυπάει «κόκκινο» η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και το σύνολο των εργαζομένων της χώρας, με φόντο το νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό και μάλιστα τη στιγμή που οι εκπρόσωποι των Θεσμών επιστρέφουν στην Αθήνα για το νέο γύρο διαπραγμάτευσης με τους υπουργούς. Αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι και νέοι επιστήμονες βρίσκονται πλέον σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με την κυβέρνηση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...