Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πρωτιά Σρόιτερ το 2015




Πρώτος στην κούρσα του ανταγωνισμού τερμάτισε ο Alpha, κατά το Α’ τρίμηνο της τηλεοπτικής σεζόν 2015–2016. Το κανάλι διέγραψε δυναμική πορεία και αναδείχθηκε κυρίαρχο στον πίνακα τηλεθέασης -ο Alpha είναι το μόνο κανάλι το οποίο έχει αυξήσει το μερίδιο τηλεθέασής του, στο σύνολο του 2015.

Εγινε η συγχώνευση του Mega με το Star!



7 δημοσιογράφοι (πρώην) του MEGA «υπογράφουν» το δελτίο του STAR - Ζαλισμένοι οι τηλεθεατές… 

Οι μιντιάρχες πρέπει (επιτέλους) να πληρώσουν τα χρέη τους




Από την απραξία και την σιωπηρή συναίνεση και την ασυδωσία περνάμε στην φάση που θεσπίζονται καθαροί κανόνες στη λειτουργία των ΜΜΕ. Με το που αναλάβαμε καταλογίσαμε τα τέλη χρήσης συχνοτήτων, εφαρμόσαμε το νόμο για την φορολογία στην διαφήμιση και ψηφίσαμ τώρα το νόμο για τις συχνότητες για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Το μυστήριο με το «μαύρο» ταμείο του ΠΑΣΟΚ




Αυτό δεν είναι κόμμα. Κάλλιστα θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και ως παράρτημα της Καμόρα. Στους ελέγχους που διενεργήθηκαν για την κακοδιαχείριση στα ταμεία του κόμματος, μεταξύ των άλλων, βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος 15 εκατομμύρια ευρώ!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...