Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σκληρή κριτική από τον "Mr Cabana" στον Κώστα Πελετίδη - Τι του καταλογίζει για τα τραπεζοκαθίσματα



Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε μέσω του διαδικτύου ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού club Cabana , Κώστας Ξένος , προς τον Δήμαρχο Πατρέων , για την τακτική που εφαρμόζει μέχρι ώρας με τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου . 

Μάλιστα , του χρεώνει το "λουκέτο" που αναγκάστηκε να βάλει συγκεκριμένη επιχείρηση στο στενό της Ασκληπιού, όπως και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ελεύθερη διάβαση ούτε καν για αναπηρικό καροτσάκι . 

Όλα όσα ανάρτησε από την προσωπική του σελίδα στο facebook :

Ανυπομονώ την ώρα των Δημοτικών Εκλογών και όχι μόνο!!! Σε σας το λέω δήμαρχε και σε όλους όσοι ασχολείστε με τους πεζόδρομους και τα τραπεζοκαθισματα!!!!!! Καταφέρατε να κλεισετε στην κυριολεξια συγκεκριμένη επιχείρηση!!! Κατέβασε ρολά(φώτο)!!!!!!!!!! Καταφέρατε να μην μπορεί να περάσει ένα καροτσάκι,στην κυριολεξία όμως(φώτο)!!!!!!! Καταφέρατε να μην μπορεί να περάσει ένα άλλο πιο σημαντικό καροτσάκι! Αυτό του αναπήρου!!!!! Είστε τόσο άξιοι που ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ να κλείσουν επιχειρησεις να γίνει ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ δρόμος για πάρκινγκ αυτ/των και μηχανων μικρού και μεγάλου κυβισμού(φώτο)!!!!! Σε προσωπική κουβέντα που είχα μαζί σας,ειπώθηκε κάτι για "αίτηση"!!!!! Πραγματικά είναι για γέλια όταν εσείς και οι συνεργάτες σας, καθημερινά, διασχίζετε τον συγκεκριμένο δρόμο και πεζόδρομο! ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Κ´ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ!!!! Μπορεί όμως και να μην είναι για "γέλια" όταν στο συγκεκριμένο σημείο δραστηριοποιείται επιχείρηση με μεγάλη οικονομική επιφάνεια! Πρέπει να μάθετε λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ ότι άλλο είναι να έχεις χρήματα και άλλο είναι να είσαι πλούσιος!!!!!!! Λοιπόν,αυτή η ασέλγεια σε βάρος των πολιτών πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΕΛΟΣ!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...