Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Νίκος Μακρόπουλος : Η Πάτρα , το δυναμικό «come back» και ο ...στυλοβάτης !


Ο Νίκος Μακρόπουλος , ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής από την Θεσσαλονίκη που αναμένεται τις επόμενες μέρες να προσδώσει μια ξεχωριστή νότα στην "καρδιά" της Αχαϊκής πρωτεύουσας , φαίνεται πως έχει αλλάξει οριστική σελίδα στην επαγγελματική του πορεία . 

Υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του Ανδρέα Γιατράκου , του manager director της δισκογραφικής εταιρίας Sonar Music , ο φανερά ανανεωμένος δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται στο στούντιο για το καινούργιο του σουξέ . Μετά την δεδομένη επιτυχία του "Που και Που" που συνεχίζει να παίζει από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας , σειρά παίρνει το "Μπορεί" . Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως αυτός που κινεί τα νήματα στο εγχείρημα της δυναμικής επιστροφή του Μακρω στα δρώμενα , δεν είναι κανένας άλλος εκτός του αδερφού του  . Το πρόσωπο που περνάνε τα πάντα από την εποπτεία του . 

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Φρασέρης, τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης ενώ την συνολική επιμέλεια της παραγωγής ο Ανδρέας Γιατράκος. 

Ακούστε : Εδώ

Και όσον αφορά για την ανανέωση του ραντεβού του με το πατρινό κοινό , για τις 15 Μαΐου , η εμφάνιση του θα πραγματοποιηθεί στα "Αστέρια" Live ... Και όχι στο στέκι του Παναγιώτη Βασιλειάδη , όπως οι περισσότεροι φαντάζονταν , μιας και διατηρούν στενή φιλία . 

Κάτι παραπάνω από φίλοι ...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...