Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Αποκαλυπτικό : Πατρινός αθλητής, τελωνειακός και εκβιαστής! Με παρελθόν στο να βγάζει πιστόλι και να απειλεί

xeiropedes


Μεγάλο σούσουρο έχει γίνει στην Πάτρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την αποκάλυψη πως ο γνωστός αθλητής, που είναι και τελωνειακός και συνελήφθη για εκβιασμό είναι από την Πάτρα..


Μάλιστα ο αθλητής έχει θητεύσει σε δύο ομάδες της Πάτρας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε μια ομάδα της Αθήνας και μια της Θεσσαλονίκης είχε και κατά το παρελθόν εμπλακεί σε υπόθεση απειλής με πιστόλι του προπονητή του.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο πατρινός αθλητής υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών και πιάστηκε στα πράσα μαζί με άλλους δύο να ζητά το ποσό των 1000 ευρώ από γυναίκα ιδιοκτήτρια μάντρας αυτοκινήτων για να μην κόψει πρόστιμο.

Το «στόρι»

Σε ότι αφορά την υπόθεση εκβιασμού, όπως κατήγγειλε η γυναίκα-θύμα του πατρινού ελεγκτή, αθλητή και «εκβιαστεί», κατά τη διάρκεια ελέγχου, της απαιτήθηκε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ για να μην βεβαιώσει τόσο αυτός όσο και τα άλλα δύο στελέχη του ΥΠΟΙΚ παράβαση και επιπλέον ένας από αυτούς την αγορά εμπορεύματος σε μειωμένη τιμή.

Στην κατοχή του 39χρονου πατρινού αθλητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, ένας σουγιάς και ένα κλομπ. Να σημειωθεί ότι οι τρεις συλληφθέντες τελωνειακοί ανήκαν σε υπηρεσία που σχετιζόταν με τον έλεγχο της διαφθοράς στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Έχει παρελθόν

Το συγκεκριμένο πρόσωπο από την Πάτρα, με βαρύ αθλητικό όνομα, εκτός από τα πρόσφατα μπλεξίματα του με τη Δικαιοσύνη, είχε μπλεξίματα και με πρώην προπονητή του στο βόλεϊ όταν αρνούμενος να αποχωρήσει από την ομάδα που είχε μεταγραφεί ,τον απείλησε κρατώντας... πιστόλι.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Μαρτίου 2016, όταν ο πατρινός ψηλός αθλητής επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον καλαματιανό προπονητή του.

Είχε προηγηθεί η απόφαση του προπονητή του να μην επιτρέψει στον πατρινό να συμμετάσχει άλλο στις προπονήσεις της ομάδας και να τον διώξει από κάθε εκδήλωση μετά από σειρά παραπτωμάτων. Αρχικά ο πατρινός αθλητής φέρεται πως έπαιρνε τηλέφωνο τον προπονητή του για να του ζητήσει εξηγήσεις,. Στη συνέχεια ο «ψηλός» αθλητής από την Πάτρα πήγε στην προπόνηση για να ζητήσει το λόγο.

Τον απείλησε με πιστόλι

Η μια κουβέντα έφερες την άλλη με αποτέλεσμα ο γνωστός για τις εκρήξεις του πατρινός αθλητής να γρονθοκοπήσει τον τότε προπονητή του ο οποίος για να γλυτώσει και να βγει σώος από τα χέρια του χρειάστηκε η επέμβαση άλλων ατόμων.

Ωστόσο ο γνωστός και από παλαιότερες εκρήξεις πατρινός αθλητής δεν σταμάτησε εδώ καθώς μετά τον ξυλοδαρμό του προπονητή επιχείρησε να βγάλει πιστόλι.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς μέσα στον πανικό που επικράτησε βρέθηκαν κάποιοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, έπεσαν πάνω στον πατρινό οπλοφόρο αθλητή και τον αφόπλισαν.

πηγή : εφημερίδα "Κόσμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...