Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μούφα, τούφα και social media

Μούφα, τούφα και social media


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου 

Ο ορισμός της πρόκλησης: Να είσαι ο Παντελής Καψής , you know; Παντελής Καψής! Και να ανακοινώνεις περιχαρής στο Facebook ότι επιστρέφεις… στη δημοσιογραφία. Βρε Αία! Βρε άνθρωπε! Μπουμπούνατο αλλιώς! Πες «επιστρέφω στη δουλειά», πες «επιστρέφω στο μεροκάματο»! Πες οτιδήποτε άλλο! Όχι και «δημοσιογραφία»! Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι με το situation! Δεν είσαι και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος!

Πρωτοβουλίες




Στο ενεργητικό του Γιώργου Τράγκα θα προστεθούν ακόμα δύο δημοσιογραφικές πρωτοβουλίες του: Η εκπομπή του στην τηλεόραση του «κεντροαριστερού» Action 24 και η νέα του «κεντροδεξιά» εφημερίδα «Ανεξαρτησία»

Διάψευση του MEGA, σε ζωντανή σύνδεση...



** Αμέσως μετά την "ψήφιση του προϋπολογισμού από την Ένωση Κεντρώων", η διάψευση για τη νέα αποκάλυψη στο πόθεν έσχες Σταθάκη...

Γιάννης Καραγιώργης: Ο ιδιοκτήτης του PLP παρουσίασε το περιφερειακό τηλεοπτικό δικτύο Hellasnet




Σε ειδική τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσιάστηκε το νέο τηλεοπτικό δίκτυο HellasNet, το οποίο συνίσταται από 11 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τσίπρας VS Καναλαρχών: Πόλεμος μέχρις εσχάτων



Ο Πόλεμος έχει ξεκινήσει και πλέον ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει πίσω. Πρέπει να σπάσει τα παλιά τζάκια και να αλλάξουν χέρια τα μαγαζιά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...