Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η κοιλιακή δημοσιογραφία


Η κοιλιακή δημοσιογραφία είναι ένα είδος που αναπτύχθηκε παλιότερα, σε εποχές που στον Τύπο (και στους αναγνώστες) περίσσευε η αφέλεια και σε ημέρες που υπήρχε λειψυδρία από πλευράς γεγονότων και λειψανδρία από πλευράς ρεπόρτερ που έβγαζαν θέματα. Γινόταν λόγου χάρη σύσκεψη, ενίοτε στο καφενείο του δρόμου που στεγάζονταν οι «κοιλιακές» εφημερίδες, και ο καθένας από το επιτελείο πετούσε το κοντό του και το μακρύ του. Θέματα δηλαδή «βγαλμένα από την κοιλιά». 

Νέες απολύσεις από τον Μπόμπολα στο Goal


Επανέρχεται η εξαήμερη εργασία - Φεύγει ένας από τους βασικούς συντάκτες - Τι (δεν) κάνει η ΕΣΗΕΑ

Γιατί ο Τράγκας, με τις αποτυχημένες εκδόσεις, ξαναβγαίνει στα περίπτερα



«Χώρα», «Traffic», «Score Live», «Βραδυνή» και δεν ξέρουμε ποιους ακόμα τίτλους μπορεί να έχουμε ξεχάσει, είναι εκδοτικές προσπάθειες του Γιώργου Τράγκα που κινήθηκαν σε χαμηλά κυκλοφοριακά επίπεδα και έσβησαν σαν πυροτεχνήματα. Κάποιες, βέβαια, είχαν ανεξήγητα δυσανάλογη διάρκεια σε σχέση με τα μικρά κυκλοφοριακά τους νούμερα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που τη συναντάμε και σε πολλές ακόμα εκδόσεις.

Ποιους "γαλάζιους" θα ήθελε για υπουργούς του ο Τσίπρας ;



Το ότι ο Τσίπρας δεν επιθυμεί οικουμενική κυβέρνηση σας το έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό. 

Αγγελική Νικολούλη: «Τον Βαγγέλη Γιακουμάκη τον δολοφόνησαν»



Η Αγγελική δε τα βγάζει αυτά έτσι στην εκπομπή της .Αν δεν έχει στοιχεία διασταυρωμένα δεν καίει τις πηγές της αποκλειστικά και μόνο για την τηλεθέαση. Άλλωστε αυτή την έχει και μάλιστα είναι και πολύ υψηλή.

Παρασκήνιο. Γιατί έριξε χυλόπιτα στο X Factor ο Οικονομόπουλος




Πρόταση για την κριτική επιτροπή του X Factor δέχθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής κρίθηκε κατάλληλος για να γίνει μέλος της επιτροπής όμως ο ίδιος είχε άλλη γνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε αφού ναι μεν του αρέσει η τηλεόραση αλλά δεν θεωρεί ότι πρέπει να εκτεθεί τόσο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...