Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;




«Αντισυστημικός» – Όχι στη γραβάτα! Άθεος – Όχι στο σταυρό και τον θρησκευτικό όρκο. Την κιπά όμως τη φόρεσε στο Ισραήλ!

Θέλουν να σε σκοτώσουν - Θέλω να συνεχίσω


Η ΠΥΘΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ: Τους «χάλαγε τη σούπα» και τον ήθελαν νεκρό

Παρασκήνιο. Η δίαιτα του Αλέξη και το ψέμα στην Περιστέρα



Οι υποχρεώσεις του πρωθυπουργού σε συνδυασμό με την ανάγκη για συνεχόμενα ταξίδια δεν του επέτρεψαν να είναι συνεπής στην υπόσχεση του στη σύζυγο του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Όταν «μιλάνε» οι λογαριασμοί κλ@ν@@ πολύς κόσμος μαλλί!!!



Επειδή οι λογαριασμοί μιλάνε και οι εισαγγελείς βαράνε κάποιοι μεγαλόσχημοι τους οποίους θα έχετε πιθανόν συναντήσει σε κοσμικά μαγαζιά να επιδεικνύουν τα Κοχίμπα και άλλα σχετικά έπεσαν σε βαθιά κατάθλιψη. Σε λίγο τους βλέπω να κάνουν ψυχοθεραπεία παρέα με το βιβλίο του Μαλέλη γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και να ταν μόνο αυτοί;

Μαύρα Γενέθλια στο Mega. Μονοψήφια ο Καπουτζίδης στα ρηχά οι νέες σειρές



Έντονος είναι πλέον ο προβληματισμός στο Μεγάλο Κανάλι καθώς μετά την αποτυχία της Ντορέττας Παπαδημητρίου να σταθεί με αξιοπρέπεια στην πρωινή ζώνη έναντι του διδύμου Λιάγκα – Σκορδά πλέον το πρόβλημα έχει μετατεθεί και στην prime time.

Μυρίζει μπαρούτι στη Μεσόγειο!!!




Οι Τούρκοι δημιουργούν στρατιωτική εμπλοκή και τεχνητή αναταραχή ενισχύοντας τη θέση τους στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο και η Ελλάδα κοιμάται... όρθια.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...