Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Το μεγάλο «μπαμ» του Κώστα Μπερτάκη : Στο FANTASIA ο Νότης Σφακιανάκης - Όλο το ρεπορτάζ !



Τον Κώστα Μπερτάκη τον συνάντησα Παρασκευή βράδυ στο γραφείο του στο Teatro Music Hall , όπου στην συζήτηση που είχαμε , εκτός του σχολιασμού των σχημάτων Παόλα - Αργυρός Φουρείρα αλλά και αυτό της Βανδή με τον Παντελίδη που κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη , με προετοίμασε για ακόμη μια κίνηση - έκπληξη .

Έρχεται όντως ο πιο βαρύς χειμώνας των τελευταίων ετών;; Τί θα συμβεί Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο

Έρχεται όντως ο πιο βαρύς χειμώνας των τελευταίων ετών;; Τί θα συμβεί Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο

O χειμώνας είναι προ των πυλών! Και ήδη αρκετοί μετεωρολόγοι εκφράζουν φοβίες πως θα είναι... βαρύς κι ασήκωτος, ίσως ο χειρότερος των τελευταίων ετών! Διαβάστε την πρόβλεψη για το τρίμηνο Δεκεμβρίου - Φεβρουαρίου.
Οι μετεωρολόγοι είναι πάντοτε άκρως επιφυλακτικοί όσον αφορά σε μακροπρόθεσμες καιρικές προβλέψεις, ειδικά αν μιλάμε για βάθος τετραμήνου. Ωστόσο οι στατιστικές αναλύσεις δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα βαρύς!
Αναλυτικά η πρόβλεψη για το τρίμηνο Δεκεμβρίου - Φεβρουαρίου:
Δεκέμβριος 2015: Ο μήνας ξεκινάει με χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και πιθανότητα για χιονοπτώσεις ακόμα και ημιορεινές/ημιπεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Άνοδος της θερμορκασίας στα μέσα του μήνα με ισχυρές κατά τόπους βροχές και χιόνια στα ορεινά. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την περίοδο των Χριστουγέννων με χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια.

Ιανουάριος 2016: Ο μήνας ξεκινάει με έντονα κατά τόπους φαινόμενα στην δυτική και κεντρική Ελλάδα. Βελτίωση του καιρού στην συνέχεια και μέχρι το τελευταία δεκαήμερο όπου αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπττώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας στα τέλη του μήνα στα δυτικά και νότια με ισχυρές κατά τόπους βροχές, πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Φεβρουάριος 2016: Ο μήνας ξεκινάει με σημαντική πτώση της θερμορκασίας και προσήνεμο χιονιά. Άνοδος της θερμοκρασίας στην συνέχεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας εκτός από τα βόρεια όπου αναμένονται χιονοπτώσεις. Νέα σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την περίοδο 20 έως 25 Φεβρουαρίου με προσήνεμο χιονιά. Βελτίωση του καιρού στα τέλη του μήνα και σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας.
Πηγή: youweather.com

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συνεντρίβη το ρωσικό αεροσκάφος στην Αίγυπτο - Πάνω από 220 άτομα οι επιβαίνοντες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συνεντρίβη το ρωσικό αεροσκάφος στην Αίγυπτο - Πάνω από 220 άτομα οι επιβαίνοντες

Ένα ρωσικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε περισσότερους από 200 επιβάτες συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου στην Χερσόνησο του Σινά.
Παρά τις συγκεχυμένες πληροφορίες που υπήρξαν αρχικά για την τύχη του αεροσκάφους και των επιβατών του, ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα τη συντριβή του.

Όπως έγινε γνωστό, το αεροπλάνο ανήκε στην εταιρεία Kogalymavia και εκτελούσε την πτήση 7K9268, από το τουριστικό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου στην Αγία Πετρούπολη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς προκάλεσε το νέο αεροπορικό δυστύχημα, ενώ όσον αφορά στους επιβάτες, αιγυπτιακές πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι το αεροπλάνο μεταφέρει 212 άτομα, όμως, πληροφορίες από τη Ρωσία μιλούν για 224.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...