Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ηχητικό απόσπασμα : Ο Γιώργος Δασκαλάκης εφ' όλης της ύλης στο Ράδιο-Ένα !



Για όλους και όλα μίλησε ο Ροδίτης τραγουδιστής στη διαδικτυακή συχνότητα του Ράδιο Ένα (www.radioena.in ) και την εκπομπή "Της νύχτας τα καμώματα" .

Ο Τριαντάφυλλος στο στούντιο του Ράδιο Ένα και ... "Της νύχτας τα καμώματα" !



Επί της ευκαιρίας της εμφάνισης του στην Πάτρα και το "Ακάνθους" club την ημέρα της Παρασκευής , ο Τριαντάφυλλος θα παραστεί στο στούντιο του Ράδιο Ένα (www.radioena.in) .

ΔΕΙΤΕ ποιος είναι ο Αχαιός που στηρίζει ανοιχτά τον Αδωνι Γεωργιάδη

1


Με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη έχουν ήδη συνταχθεί μέχρι στιγμής ο πρώην βουλευτής ΑχαΐαςΝίκος Παπαδημάτος, ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην Αρχηγός ΓΕΝ Γιώργος Καραμαλίκης το μέλος της ΝΟΔΕ Αχαΐας και πρώην Περιοφερειακός διοικητής του ΟΑΕΔΓιάννης Καρβέλης, καθώς και ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» Βασίλης Καραμπελιάς.

Το νέο πανάκριβο αμάξι του Μπακογιάννη είναι τελικά δώρο στη Σία;;;



Νέο αυτοκίνητο για τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη σύμφωνα με πηγές απο το φιλικό του περιβάλλον.  Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, εξουσιοδότησε έναν υπάλληλο του, ο οποίος και προέβη σε όλες τις διαδικασίες για να παραλάβει το πολυτελέστατο Audi το οποίο ωστόσο μαθαίνω ότι δεν το έγραψε στο όνομά του αλλά στην περιφέρεια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σαμαράς θα επιστρέψει στη ΝΔ από την... πίσω πόρτα




Το παρασκήνιο της είδησης την αποκαλύπτει το www.wifinews.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...