Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτρα: Πέντε νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ ανακοίνωσε η Διοικήτρια του Οργανισμού



Καλές ειδήσεις σχετικά με την πάταξη της ανεργίας έφερε χθες στην Πάτρα όπου βρέθηκε, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, η οποία επισκέφθηκε υπηρεσίες του Οργανισμού ενώ δήλωσε ότι το προσεχές διάστημα θα υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ πέντε νέα προγράμματα και μάλιστα τα τρία από αυτά, άμεσα.

Πάτρα : Ιδού τα φαβορί για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

1

Τις αποφάσεις της για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου Αχαΐας λαμβάνει σήμερα Τρίτη το μεσημέρι σε ειδική συνεδρίασή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ο ρόλος της είναι περισσότερο διακομεταμιστικός και λιγότερο αποφασιστικός. Τούτο σημαίνει ότι η Ν.Ε. θα μεταβιβάσει στα κεντρικά όργανα του κόμματος τις προτάσεις που κατέθεσαν την Δευτέρα το βράδυ οι τοπικές οργανώσεις και την τελική απόφαση θα πάρει η Κουμουνδούρου.

Ο Πάγκαλος δηλώνει φτωχός με 1.800 ευρώ και οργίζονται μέχρι και οι πέτρες



Εκτός πραγματικότητας για μια ακόμη φορά ο πολύς Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλώντας στο BHMA FM ξετυλίγει το προσωπικό του δράμα.

Μόνο Εδώ : Σας παρουσιάζουμε τα εννέα "πεθαμένα" κόμματα που χωρίς σχέδιο και επαφή με την κοινωνία ζητούν την ψήφο των Ελλήνων - Σήμερα: Η μακαριότητα της ΝΔ και το νεκρό ΠΑΣΟΚ



Εννέα νεκρά από κάθε μορφή δημιουργίας κόμματα είναι πιθανό να εισέλθουν στη Βουλή. Κανένα δεν έχει πρόγραμμα, το ψεύδος, η απραξία, η ανοησία κυριαρχούν στην καθημερινότητά τους. Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε τόσο ασήμαντους και επικίνδυνους ανθρώπους στον δημόσιο βίο της.

Σόδομα και γόμορα στην ΕΡΤ. Tα γλεψίματα στον Λάμπη και οι κρίσεις



Ο πόλεμος στο κανάλι δεν σταματάει. Οι βόλτες στο γραφείο του Λάμπη Ταγματάρχη δεν σταματούν μιας και με το πολύ «γλείψιμο» μπορεί να έρθει και μια... εκπομπή. Άλλωστε ο Ταγματάρχης αποφασίζει γι΄αυτά. Δεν είναι τυχαίο επίσης που σήμερα ζήτησε να του δοθούν DVD με παλαιότερες εκπομπές και δελτία προκειμένου να τα παρακολουθήσει και να αποφασίσει ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι για το μέλλον.

Ο Μικρούτσικος στον ΣΥΡΙΖΑ;



Με τις λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει και το... παρδαλό κατσίκι.

Ντιμπέιτ Τσίπρα - Μεϊμαράκη: Ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις;



Μέχρι την ημέρα των εκλογών θα ζήσουμε εικόνες απείρου κάλλους. Αυτό θυμηθείτε το.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...