Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γεροβασίλη : Δεν συνεργαζόμαστε με την ΝΔ !



Μια χρήσιμη συμβουλή : Μεγάλη μπουκιά φάε ...

ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ - ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ…




ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ  - ΓΛΙΤΩΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΔΩΝΙ !

ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ - ΠΑΤΑΤΡΑΚ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ!



Σας μεταφέρω το σχόλιο των συναδέλφων από το blog ""scottish-thkame" , ως προς την σημερινή ομιλία που έδωσε ο Β.Μεϊμαράκης από την Πάτρα .

Παναγιώτης Μητρόπουλος : Η πρώτη φώτο μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο !


Η φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook από την Μίνα Ευαγγέλου , με χαροποίησε ιδιαίτερα .

Ο Μητρόπουλος δεν αυτοκτόνησε και ψάχνει για κόμμα



Τελικά δεν αυτοκτόνησε, όπως φώναζε προχθές στο δελτίο του Mega και ο Τσίπρας δεν θα τον βάλει στα ψηφοδέλτια. 

Προεκλογικό σποτ Λεβέντη: Μπαίνει στο γραφείο κι ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος συμμορφώνεται (βίντεο)



Το πρώτο προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η Ένωση Κεντρώων που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να βρίσκεται στην επόμενη Βουλή. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο γνωστός «Ξανθόπουλος» της τηλεοπτικής διαφήμισης, ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης κι ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης που εμφανίζεται να επαναφέρει στην τάξη τους αργόμισθους δημοσίους υπαλλήλους, χρησιμοποιώντας το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Ε.Κ.

Μεγάλες αλλαγές στην SportDay, χωρίς Χελέκη-Σωτηρακόπουλο η ταυτότητα




Τις τελευταίες μέρες οι αλλαγές στην ταυτότητα τις SporDay είναι ριζικές , σύμφωνα με το harddog-sport.blogspot.gr .

Ποιο κόμμα δεν θα κατέβει στις εκλογές;



Λόγω μεγάλης ζήτησης των εκλόγιμων θέσεων… δεν κατάφεραν να ετοιμαστούν οι λίστες με τους υποψηφίους της Τελείας, ενόψει…των επικείμενων εκλογών. Ως εκ τούτου, το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, δεν θα είναι υποψήφιο.

Τα απαγορευμένα video του ΣΥΡΙΖΑ που καίνε τον Αλέξη Τσίπρα! Αυτά θέλει να εξαφανίσει ο Πρωθυπουργός




Πρόκειται για δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που διαψεύστηκαν παταγωδώς κατά την πρωθυπουργική του θητεία και θα ήθελε να ξεχάσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Δημοσκόπηση: Στο 10% το κόμμα του Λαφαζάνη!



Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει κάτω από το 20% και η Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη θα είναι στο 10% σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσιάζει η ιστοσελίδα ''Iskra''.

Λαφαζάνης: Μόνη λύση η δραχμή και η έξοδος από την ευρωζώνη - Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει τις τράπεζες αδρά



«Οι δημοσκοπήσεις είναι έκτος τόπου και χρόνου και παντελώς αναξιόπιστες. Δεν αξίζουν ούτε στο χαρτί που γράφονται. Ο κόσμος πολλές φορές απαντά ψεύτικα και ειρωνικά και τους γυρίζει την πλάτη», ειπε σχολιάζοντας το ποσοστό που δίνουν οι μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις», είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ντιμπέιτ Τσίπρα - Μεϊμαράκη: Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια διασταυρώνουν τα ξίφη τους υποψήφιοι πρωθυπουργοί



Μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το πρώτο ντιμπέιτ αυτής της περίεργης προεκλογικής περιόδου, μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης Μεϊμαράκη από τον Αλέξη Τσίπρα. Θα πρόκειται για το πρώτο ντιμπέιτ μετά από 6 χρόνια όπου οι τότε πολιτικοί αρχηγοί αλλά κι οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί Καραμανλής και Παπανδρέου είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους.

Μεϊμαράκης σε Καραμανλή:«Πρόεδρε βάλε πλάτη»



Στη ΝΔ η συσπείρωση φτάνει το 70%. Για να αυξηθούν τα ποσοστά του κόμματος, πρέπει να αυξηθεί η συσπείρωση. Απλά πράγματα. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...