Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ηχηρή απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα: "Επαναστατικό να ανοίγεις δρόμους, όχι να αποδράς από την πραγματικότητα!"



«Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν» και όχι «να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας» τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις, μετά και από την ανακοίνωση του νέου σχηματισμού υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Βάσεις 2015: "Κούρεμα" έως 1.500 μόρια σε ΑΕΙ και ΤΕΙ! Που γίνεται η "μεγάλη σφαγή";

Βάσεις 2015:

Μέχρι την Πέμπτη, 27 Αυγούστου, θα λάβει τέλος η αγωνία των 105.000 υποψηφίων που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Δημοσκόπηση ΘΡΙΛΕΡ ανατρέπει τα πάντα! Πανικός στα μεγάλα κόμματα...




Οι νέες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, δίνουν ισχυρά ποσοστά στα κόμματα των Λαφαζάνη και Λεβέντη, καθώς και στην Χρυσή Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τους πρώτους σε σταυρούς από 16 εκλογικές περιφέρειες!




Στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν αποφασισμένοι να αφήσουν εκτός ψηφοδελτίων όσους βουλευτές δεν ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο στην Βουλή, ενώ συνυπολογίζοντας και την ίδρυση της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει 16 στελέχη του που «πρώτευσαν» σε σταυρούς στις εκλογικές τους περιφέρειες να μένουν εκτός, ενώ πολλοί είναι ακόμα που η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Αναλυτικά με την κοινοβουλευτική ομάδα της Λαϊκής Ενότητας «αποσκίρτησαν» οι πρώτοι σε σταυρούς σε: Βοιωτία (Γιάννης Σταθάς), Ευρυτανίας (Θωμάς Κωτσιάς), Ημαθίας (Κώστας Λαπαβίτσας), Β’ Θεσσαλονίκης (Λίτσα Αμανατίδου), Καστοριάς (Βαγγέλης Διαμαντόπουλος), Κέρκυρας (Στέφανος Σαμοΐλης), Κοζάνης (Ραχήλ Μακρή), Λέσβου (Γιάννης Ζερδελής),.. Μεσσηνίας (Θανάσης Πετράκος), Β’ Πειραιώς (Παναγιώτης Λαφαζάνης), Πιερίας (Ζήσης Ζάννας), Φθιώτιδας (Βασίλης Κυριακάκης).

«Χτύπησε» πάλι ο Αρκάς για τις εκλογές!



Δείτε το νέο του σκίτσο!

Εκλογές, κυβέρνηση συνεργασίας και... ξερό ψωμί!




Παλιά στις εκλογές «ψήφιζαν και τα δέντρα», όπως έλεγε ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου για τα φαινόμενα βίας και νοθείας.

ΒΟΜΒΑ! Επικεφαλής με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο... Μίκης Θεοδωράκης;

ΒΟΜΒΑ! Επικεφαλής με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο... Μίκης Θεοδωράκης;


Την πληροφορία μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου το Mega στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του, επικαλούμενο πηγή που δεν κατονομάστηκε.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...