Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Εντάξει αφού το είδαμε και αυτό! Σύμμαχος της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο...



Με ένα μπαράζ από tweets ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία είπε ότι επί της ουσίας έχει απόλυτο δίκιο ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Λαφαζάνης φεύγει από το κόμμα και ετοιμάζει ΠΟΛΕΜΟ στον Τσίπρα!



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φαίνεται ότι βγάζει τον Αλέξη Τσίπρα από τη δύσκολη θέση να τους διαγράψει πάραυτα από την ΚΟ, καθώς είναι ειλημμένη η απόφασή του ιδίου και της "Αριστερής Πλατφόρμας" να αποχωρήσουν από την ΚΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ πριν το κόμμα φθάσει στο έκτακτο Συνέδριο και πριν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Η Ζωή πιέζει να γίνει... ηρωϊδα και ο Λαφαζάνης κάνει κόμμα!



Απόψε λογικά, πρέπει να τελειώνουν όλα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πιέζει τον πρωθυπουργό προκειμένου - όπως σας γράψαμε - να κατατεθεί εναντίον της πρόταση μομφής. Μόνη της δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί. Επιδιώκει λοιπόν να την καθαιρέσουν ως την πρωταγωνίστρια του αντιμνημονιακού αγώνα προκειμένου να αυξήσει τη δημοφιλία της.

Τελεσίγραφο για μειώσεις μισθών στον Alpha




Μετά το τελεσίγραφο της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA προς τους εργαζόμενούς του, για την υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων με μειωμένες αποδοχές μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε άμεσα συνέλευση των τεχνικών του σταθμού. Η συνέλευση, στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι τεχνικοί που ήταν εντός Αθηνών, αποφάσισε oμόφωνα να απορρίψει το τελεσίγραφο της διοίκησης!

Όταν οι Έλληνες έφτασαν πρόσφυγες στη Συρία - μια συγκλονιστική φωτογραφία

Όταν οι Έλληνες έφτασαν πρόσφυγες στη Συρία - μια συγκλονιστική φωτογραφία


Δεν ήταν μόνο μοίρα των Σύρων να γίνονται πρόσφυγες στην Ελλάδα. Και οι Έλληνες έφτασαν κάποτε κυνηγημένοι στη Συρία, ζητώντας προστασία. Σε αυτή την σπανια φωτογραφία από το Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου που η LifO αναδημοσιεύει, Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, καταφεύγουν στο Χαλέπι, κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923, μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Η φωτογραφία από την Κω που έχει σοκάρει όλο τον πλανήτη! (PHOTO)

Η φωτογραφία από την Κω που έχει σοκάρει όλο τον πλανήτη! (PHOTO)

Η Αμούν ήταν ανάμεσα στους περίπου 40 πρόσφυγες από τη Συρία που έφτασαν τα ξημερώματα στην Κω. Ήταν στοιβαγμένοι σε μια λέμβο. Ο φακός του Γιάννη Μπεχράκη αλλά και του Άλκη Κωνσταντινίδη για το Reuters ήταν εκεί για να τους «υποδεχτεί» και να «πει» την ιστορία τους.

Ετοιμάζουν πρόταση μομφής κατά της Ζωής



Το γυαλί όχι μόνο ράγισε, αλλά πλέον έσπασε. Μετά τα χθεσινά, ο Τσίπρας είναι έξω φρενών με την Πρόεδρο της Βουλής και εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να στηρίξει πρόταση μομφής εναντίον της προκειμένου να αντικατασταθεί.

Φαύλος κύκλος;




Το νέο Μνημόνιο, που απόψε πρόκειται να τεθεί υπό την κρίση των βουλευτών, θα επιτείνει την ασφυξία. Και αν τα δυο προηγούμενα επέτειναν την αγωνία για την ελληνική οικονομία, το νέο τρίτο Μνημόνιο που έρχεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής θα επιβάλει αφόρητες πολιτικές πιέσεις στην ελληνική ηγεσία.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...