Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Εκδοτικό Πραξικόπημα «Εξαφανίζει» Το Αθλητικό Τμήμα Στον «Ελεύθερο Τύπο»



Επισημοποιήθηκε σήμερα (3/8) το φημολογούμενο εκδοτικό πραξικόπημα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», με την εξοργιστική απόφαση των ιδιοκτητών της εφημερίδας να ανασταλεί η λειτουργία του αθλητικού τμήματος της!

Εκδότες και καναλάρχες μας κήρυξαν τον πόλεμο





Εμείς τι θα κάνουμε;

Ερχονται νέες απολύσεις σε «Δημοκρατία» και «Εspressο»




Νέο κύμα απολύσεων αναμένεται στο εκδοτικό συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη («Δημοκρατικός Tύπος») που εκδίδει -μεταξύ άλλων- τις εφημερίδες  «Δημοκρατία», «Εspresso» και «Εστία».

Εκβιάζουν με (νέες) απολύσεις οι καναλάρχες...




Αντιμέτωποι με τον νέο νόμο, που σηματοδοτεί το τέλος τής προνομιακής τους σχέσης με την εκτελεστική εξουσία, οι καναλάρχες επιχειρούν να δημιουργήσουν μια "ανθρώπινη ασπίδα" υπέρ των προνομίων τους, προχωρώντας σε δρομολογημένες απολύσεις και εξωφρενικές μειώσεις μισθών. 

Το κόμμα του Γιωργάκη σε αποθήκη στα Οινόφυτα



Φτώχεια καταραμένη έπεσε και στο κόμμα του Γιωργάκη Παπανδρέου, στο περίφημο ΚΙΔΗΣΟ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελάχιστοι εναπομείναντες φίλοι του George μάζεψαν την περασμένη Παρασκευή τα γραφεία και τις καρέκλες του κόμματος από τα γραφεία που υπήρχαν στην οδό Πανεπιστημίου, τα φόρτωσαν σε ένα φορτηγό και τα απόθεσαν σε μια αποθήκη στα Οινόφυτα. 

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ζαφείρης Λοτσάρης σε ηλικία 74 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ζαφείρης Λοτσάρης σε ηλικία 74 ετών Η κηδεία του θα τελεστεί στις 17.00 στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ευρύτερα της Αχαΐας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 74χρονου Πατρινού επιχειρηματία Ζαφείρη Λοτσάρη.

Ο Κώστας Κόζης στο "Tsipas-Hlias blog" : " Η βάση μας και φέτος θα είναι η ΑΡΕΝΑ" !



Ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας Κόζη , ο Κώστας , δεν δίστασε να μου μιλήσει για τις επόμενες κινήσεις του από τον ερχόμενο χειμώνα !

Ο Θοδωρής Φέρρης μας μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του !


Μπορεί όλο το καλοκαίρι να βρίσκεται στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη στο tour που πραγματοποιεί εντός και εκτός χώρας , όμως , ακόμη δεν έχει καταλήξει που θα εμφανίζεται το χειμώνα !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...