Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Summer 2015. Η δηθενιά, το ιαλουρονικό… το ψεύτικο φρύδι και η νέα βίζιτα

photo_3247_850400

Επειδή πολλοί διαφωνούν-και καλά κάνουν όταν έχουν επιχειρήματα-με τις απόψεις και την αισθητική μου… τις οποίες ωστόσο τις γράφω με το όνομα μου και όχι πίσω από την ανωνυμία ενός άκυρου blog… έχω να σας πω ότι η αισθητική δεν περιορίζεται στα του ντυσίματος, του χτενίσματος και των λοιπών που περιλαμβάνουν το επιφανειακό πακέτο του φαίνεσθαι. Άλλωστε στο δικό μου κεφάλι αυτό είναι απολύτως διακριτό. Είναι άλλο η δουλειά μου και άλλο η ζωή μου.

Ο Στέλιος Ρίζος στο Tsipas-Hlias blog για τον Μάκη Δημάκη , τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και την Πάτρα !



Είναι ο άνθρωπος -κλειδί που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες "φίρμες" της νύχτας και συνεργάζεται με δεκάδες κέντρα και επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα .

Τα κατάφερε το φιλαράκι μου - Βγήκε από την εντατική ο Παναγιώτης Μητρόπουλος , μετά από 41 μέρες !

1

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον Παναγιώτη Μητρόπουλο , αφού οι γιατροί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου που τον παρακολουθούν εδώ και 41 ημέρες , αποφάσισαν ότι ο κίνδυνος έχει απομακρυνθεί οριστικά για αυτόν . Πλέον , δεν νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  , ενώ μεταφέρθηκε σε κλινική του νοσοκομείου μέχρι η κατάσταση του να  αποκατασταθεί πλήρως .

Ένορκη Διοικητική εξέταση στη Ρόδο μετά το ρεπορτάζ μας


Καταπέλτης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου μετά ρεπορτάζ του Νassos blog με την βέσπα στον εσωτερικό χώρο. Με ταχύτατους ρυθμούς ενήργησε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ.Βασίλης Παπανικόλας μετά τις διαστάσεις που πηρέ το φωτορεπορτάζ του Νassos blog με την βέσπα στον εσωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Ειδικότερα, ο Β.Κ. τραυματιοφορέας κλήθηκε σε απολογία (παρέλαβε χθες το πρωί το ραβασάκι ) και θα απολογηθεί για την συγκεκριμένη ενέργεια του την Δευτέρα το πρωί.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...