Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Φρύνη Βλάχου : Η Πατρινή που ξεχωρίζει δίπλα στον Πάνο Κιάμο !


Αναμφίβολα πραγματοποιεί την πιο "γεμάτη" και δημιουργική σεζόν της καριέρας της !

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΕΚΤΟΣ ALPHA Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ!



Την είδηση μετέδωσε πρώτο το tovima.gr και σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός δεν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με την δημοσιογράφο ούτε σε επίπεδο παρουσίασης εκπομπής, αλλά ούτε και για συμμετοχή και σχολιασμό στο πλαίσιο έκτακτων πολιτικών εκπομπών.

Kαθηγητάδες στην παραπληροφόρηση...




Αγριος καβγάς στο πλατό του Mega ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Παν. Κουρουμπλή και τους παρουσιαστές του καναλιού Τρέμη - Πρετεντέρη.

Πανηγυρίζουν οι Νεοδημoκράτες στα social media!


Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, από την ηγεσία του κόμματος -ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέλαβε μεταβατικός πρόεδρος. Πολλά είναι τα κομματικά στελέχη που έσπευσαν να τοποθετηθούν για την συγκεκριμένη εξέλιξη ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι υποψηφια για την αρχηγία της ΝΔ.

Κυβερνήτης μέχρι τα χρόνια του Φλαμπουράρη...



Δέκα συμπεράσματα

Γελάει ο κόσμος με τον αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άδωνι στον Α. Σαμαρά

Γελάει ο κόσμος με τον αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άδωνι στον Α. Σαμαρά

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχαιρέτησε τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος παρατήθηκε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Τι τρέχει με την Μέρκελ;



Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την Ανγκελα Μέρκελ να περνά το κατώφλι το κατώφλι της καγκελαρίας ξενυχτισμένη, αναμαλλιασμένη, εξουθενωμένη και άκρως ατημέλητη με ξεκούμπωτο το πάνω μέρος της κλασσικής της ζακέτας (στολή εργασίας το έχουν αποκαλέσει κάποιοι)...

Ποδοπατήθηκαν δημοσιογράφοι για μια δήλωση Βαρουφάκη!




«Ελπίζω τα τοξικά μέσα ενημέρωσης κάποια στιγμή να εκπολιτιστούν». 

Εισαγγελική έρευνα για την κάλυψη του δημοψηφίσματος από τα κανάλια





Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με καταγγελία που εστάλη για την στάση τηλεοπτικών σταθμών και άλλων ΜΜΕ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αντώνη Σαμαρά! (PHOTO)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αντώνη Σαμαρά! (PHOTO)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχαιρετά τον Αντώνη Σαμαρά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitterμετά την παραίτηση του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας την πίστη πως "η ιστορία θα τον δικαιώσει".
Γράφει συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης: "Οφείλω δημοσίως να πω ότι ήταν μεγάλη μου Τιμή που υπήρξα Υπουργός του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πιστεύω ότι η Ιστορία θα τον δικαιώσει".
Δείτε το tweet του:


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο Πούτιν

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία.
Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί άμεσα, στη διάρκεια του διαλείμματος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Για το λόγο αυτό στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε, λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (06/07/2015) και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Πηγή: Newsbomb

Εισαγγελική παρέμβαση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς - Ξεκινά δικαστική έρευνα!

Εισαγγελική παρέμβαση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς - Ξεκινά δικαστική έρευνα!

Δικαστική έρευνα ξεκινά η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα ΜΜΕ παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του δημοψηφίσματος.
Συγκεκριμένα θα διερευνηθεί εάν από τον τρόπο που τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης κάλυψαν το σύνολο των εξελίξεων της περασμένης εβδομάδας (κλείσιμο τραπεζών, ΑΤΜ, διαχείριση δημοσιευμάτων περί κουρέματος καταθέσεων αλλά και σχετικά με το διακύβευμα του δημοψηφίσματος και το τι μέλλει γενέσθαι σε ένα πιθανό «όχι») έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως: απόπειρα επηρεασμoύ ψηφοφόρων και απόπειρα νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος.
Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα θα μπει και η μετάδοση δημοσκοπήσεων και συγκεκριμένα εάν έγιναν σε χρόνο, που από τον νόμο απαγορεύτεται.
Σύμφωνα με την Huffington Post, στα χέρια του εισαγγελέα έχουν φτάσει έγραφες καταγγελίες που αφορούν κυρίως όσα διαδραματίστηκαν μέχρι τις 4 Ιουλίου. Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας, σήμερα Δευτέρα, μετά από παραγγελία που δόθηκε από την προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Της Αθήνας, Ηλία Ζαγορέο ο οποίος ανέθεσε την διενέργεια της έρευνας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ.Γκύζη.
Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί και σε βάρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικό Συμβουλίου και συγκεκριμένα να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί παράβαση καθήκοντος από τα μέλη του.
Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, η Εισαγγελία θα περιμένει αν δει πως θα διαχειριστεί το ΕΣΡ τις επόμενες ημέρες το θέμα της κάλυψης των γεγονότων της επίμαχης περιόδου, πριν επεκτείνει την έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που δεν παρενέβη η Εισαγγελία νωρίτερα από σήμερα ήταν για να μην θεωρηθεί παρέμβασή της, απόπειρα φίμωσης του Τύπου.

Οι Ολλανδοί ζητούν απομάκρυνση του Ντάισελμπλουμ από το Eurogroup


O Ντάισελμπλουμ πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία του Eurogroup. Αυτό δήλωσε στο ολλανδικό ραδιόφωνο NOS Radio 1, ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης της Ολλανδίας, Εμίλ Ρόεμερ.

Ο Ρόεμερ καταλόγισε ευθύνες στον Ντάισελμπλουμ για την αποτυχία στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. «Είναι σχεδόν αδύνατο γι'αυτόν να συνεχίσει να κάθεται στο ίδιο τραπέζι. Οι σκληρές πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, ήταν λανθασμένες τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, τόνισε αρχικά.
Ο αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης SP, αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα λέγοντας πως η δημοκρατία κέρδισε και οι Ελληνες είπαν «όχι».
«Ισως γι' αυτό μετά από λίγες ώρες αντικαταστάθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Πλέον θα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ισως το ίδιο πρέπει να συμβεί και από την άλλη πλευρά της Ευρώπης» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: iefimerida.gr

Μαδούρο: «Είναι μια νίκη κατά του ΔΝΤ, ζήτω η Ελλάδα!»



O πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο συνεχάρη τον λαό της Ελλάδας για την επικράτηση του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στον λαό της Ελλάδας στον αγώνα του για αξιοπρέπεια", δήλωσε ο πρόεδρος Μαδούρο.

"Είναι μια νίκη κατά της χρηματοοικονομικής τρομοκρατίας του ΔΝΤ (...), τη θεωρούμε και δική μας νίκη, και των γενναίων λαών της Λατινικής Αμερικής. Ζήτω η Ελλάδα!", είπε ο βενεζουελάνος ηγέτης αφού συνεχάρη τη διπλωματική αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Βενεζουέλα, η οποία ήταν παρούσα σε συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης για τον εορτασμό των 204 ετών από την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Ντιοσδάδο Καμπέγιο, είπε ότι ο λαός μίλησε ενάντια στην νεοφιλελεύθερη πρόταση του ΔΝΤ. "Οι λαοί μιλούν και λένε στους μισθοφόρους του κεφαλαίου ότι πρέπει να σκεφτούν έναν άλλο τρόπο για να βγάλουν λεφτά", είπε.

Πηγή: protothema.gr

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Ο ελληνικός λαός στάθηκε όρθιος!"

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου:

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο facebook.
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:
“Ο ελληνικός λαός στάθηκε όρθιος! Συνέχισε την αντιστασιακή αγωνιστική του παράδοση και έμεινε όρθιος, εν μέσω απειλών και εκβιασμών! Είμαστε όλοι περήφανοι για το ψυχικό του σθένος και την αποφασιστικότητα! Η ανοικτή τοποθέτηση μου υπέρ του ΟΧΙ, υπήρξε βιωματική πολιτική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου, που διαπαιδαγώγησε ένα λαό να μάχεται και να διεκδικεί την διατήρηση της εθνικής του κυριαρχίας.
Από εδώ και εμπρός οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βαδίσουμε με εθνική ομοψυχία στον δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης και της δημοκρατικής σταθερότητας με σχέδιο και συγκροτημένη εθνική στρατηγική. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου”

Ο Τσακαλώτος στην θέση του Βαρουφάκη

Ο Τσακαλώτος στην θέση του Βαρουφάκη

Ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και συντονιστής της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο βασικός υποψήφιος για τον θώκο του Υπουργού Οικονομικών, ύστερα απο την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη.
Αυτό αναφέρει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος όμως δεν κατονομάζεται.
Όπως επισημαίνεται και απο το Reuters, ο διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά απο τις 10:00 το πρωί.

Ανέβηκαν αμέσως οι αγορές με την παραίτηση Βαρουφάκη! (PHOTOS)

Ανέβηκαν αμέσως οι αγορές με την παραίτηση Βαρουφάκη! (PHOTOS)

Τη στιγμή που οι ασιατικές αγορές δέχθηκαν τα πρώτα πλήγματα από το... «Όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα και το ευρώ πιεζόταν από την Κυριακή έναντι του δολαρίου, άλλαξε ξαφνικά το σκηνικό.

Όπως δείχνει και το διάγραμμα του πώς κινείται η αγορά το πρωί της Δευτέρας, υπήρξε ένα ξαφνικό «boom» με το άκουσμα της είδησης ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε. Οι οικονομικοί αναλυτές με άμεσα tweets τους σημειώνουν πως αυτή η εξέλιξη δείχνει πως μπορεί να υπάρξει συμφωνία στο άμεσο μέλλον, θεωρώντας πως ο πρώην Έλληνας ΥΠΟΙΚ αποτελούσε πρόσκομμα. 




Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του Βαρουφάκη

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του Βαρουφάκη

Την παραίτησή του από το αξίωμα του υπουργού Οικονομικών υπέβαλε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Βαρουφάκης, αφού πρώτα του ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μετά από τηλεφωνήματα που έπεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλευρά των δανειστών.
Μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και τις δηλώσεις που έκανε εξαπολύοντας επίθεση στους δανειστές αλλά και τις δηλώσεις του για εισαγωγή παράλληλου νομίσματος, ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτησή του για να διευκολύνει την κυβέρνηση όπως ο ίδιος αναφέρει στην επίτευξη συμφωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, την θέση του θα αναλάβει -εκτός απροόπτου- κάποιο από τα πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στη διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Γιάννη Δραγασάκη, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Σταθάκη. Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει μια έκπληξη του πρωθυπουργού.
Λίγα λεπτά πριν την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Μάρδας είχε εκφράσει τη θέση ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει στους θεσμούς να καταλάβουν «χωρίς να υπονοείται το οτιδήποτε άλλο» τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.
Μιλώντας στο Mega υπογράμμισε ότι η συμφωνία πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα και ότι «πρέπει να δώσουμε την εικόνα μιας ομάδας διαπραγματευτών με ένα σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό» προσθέτοντας ότι αυτή είναι και η κόκκινη γραμμή πολλών από εμάς για να συνεχίσουμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σε αυτή την κυβέρνηση.
Συμπλήρωσε επ” αυτού ότι οποιαδήποτε αμφιβολία εκ μέρους των θεσμών πρέπει να εκλείψει στις επόμενες ώρες αν όχι στο επόμενο 24ωρο σημειώνοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση πρέπει να το πετύχει αυτό ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει «ύφος διαπραγμάτευσης και ότι άλλο χρειάζεται να γίνει, στοιχεία που εξετάζει ο πρωθυπουργός και εμείς βέβαια ακολουθούμε»..
Πηγή: Dailyathens.gr

Ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης του Γιάνη Βαρουφάκη: Το "ευχαριστώ" του Τσίπρα

Ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης του Γιάνη Βαρουφάκη: Το

Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό για την παραίτηση Βαρουφάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, δήλωσε πως ο νέος υπουργός Οικονομικών θα ανακοινωθεί μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ενώ ταυτόχρονα μετέφερε τα ευχαριστήρια του Τσίπρα προς τον Βαρουφάκη.
Δεν πρόλαβε να παραιτηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντιδρώντας με ταχύτητα που δεν δείχνει έκπληξη, δήλωνε πως ουσιαστικά έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης και θα ανακοινωθεί μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Μάλιστα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετέφερε το ''ευχαριστώ'' του Πρωθυπουργού προς τον πρωην υπουργό Οικονομικών, που δημοσίως τον είχε χαρακτηρίσει ως πολύτιμο κεφάλαιο στην κυβέρνηση, και μάλιστα στα αγγλικά με την περίφημη λέξη ''asset''.
Διαβάστε την δήλωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου.
''Ο Γιάνης Βαρουφάκης ως υπουργός Οικονομικών έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την αδιάκοπή του προσπάθεια να προωθήσει τις θέσεις της κυβέρνησης και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες''.
Μάλιστα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρόσθεσε ότι μετά το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του κ. Βαρουφάκη.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ η παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη: Τι συμβαίνει με την χρηματοδότηση των τραπεζών και την ΕΚΤ

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ η παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη: Τι συμβαίνει με την χρηματοδότηση των τραπεζών και την ΕΚΤ

Ανοίγει ο δρόμος για την αύξηση της ρευστότητας και την αποκατάσταση της ομαλότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit από την απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να παραιτηθεί από την θέση του υπουργού Οικονομικών. 

Σύμφωνα με πηγές της ΕΚΤ, η παραίτηση Βαρουφάκη θα διευκολύνει την χορήγηση ELA στις ελληνικές τράπεζες.

Σημειώνεται ότι σήμερα συνεδριάζει η ΕΚΤ προκειμένου να αποφασίσει το ύψος του ELA που θα χορηγηθεί στις ελληνικές τράπεζες.

Οι τράπεζες περιμένουν με αγωνία τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΚΤ από την οποία θα κριθεί το πότε θα ξανανοίξουν.

Ο Βαρουφάκης πόσταρε το βιογραφικό του στα social media - Δείτε τι γράφει (PHOTO)

Ο Βαρουφάκης πόσταρε το βιογραφικό του στα social media - Δείτε τι γράφει (PHOTO)

Η εφημερίδα Le Monde το αποκάλυψε πρώτη. Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέβασε το βιογραφικό του στο τουίτερ, αμέσως μετά την αποπομπή του από το υπουργείο Οικονομικών. Δείτε τι γράφει.

Καθηγητής οικονομικών, έγραφα σκοτεινά ακαδημαϊκά κείμενα για χρόνια, , μέχρι που με έσπρωξαν να μπω στη δημόσια σκηνή από μια μάταιη διαχείριση μιας αναπόφευκτης κρίσης», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Δεν είμαι πια υπουργός!» γράφει σε ένα δεύτερο τουίτ.
«Παρά την νίκη του Ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ο επικοινωνιακός υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την παραίτησή του, μέσα από το μπλογκ του. Ο πρωθυπουργός του εξήγησε ότι η απουσία του από τις προσεχείς διαπραγματεύσεις θα μπορούσε να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας. Και να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα να χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», αναφέρει η Le Monde.
Πηγή: Iefimerida

ΒΟΜΒΑ: Ο Βορίδης σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

ΒΟΜΒΑ: Ο Βορίδης σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, άφησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τις αρχηγικές βλέψεις του, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ανέφερε πως όλοι μπορούν να είναι υποψήφιοι και σε ό,τι αφορά τον ίδιο, θέλει να σκεφτείκάποια πράγματα και να εξετάσει τις παραμέτρους πριν πάρει τις αποφάσεις του.
Κοινώς, σκέφτεται να βάλει και την... ταφόπλακα στη ΝΔ και να επιτρέψει στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνά για τα επόμενα 10 χρόνια!
Πηγή: Newsbomb

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...