Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τι προβλέπεται για το δημοψήφισμα - Τι ακολουθεί




Κρίσιμες συνεδριάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής πυροδοτεί η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Πατριωτικό διάγγελμα Τσίπρα και δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου

Πατριωτικό διάγγελμα Τσίπρα και δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου

ΑΠΟΔΟΧΗ Ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Αλέξη, αν υπογράψεις… πέφτεις!

Αλέξη, αν υπογράψεις… πέφτεις!


Το βρώμικο σχέδιο της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Γιούνκερ και των ξένων συμφερόντων που εκπροσωπούν, για να «κατακτήσουν» την πατρίδα μας, έχει πλέον ξεδιπλωθεί...


Σαρλ Μισέλ: Ορισμένοι ηγέτες της ΕΕ… κρύβονται



Οι τεχνικές διαδικασίες ήταν πολύ σημαντικές για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας, αλλά δεν είμαι χαρούμενος που ορισμένοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων καλύπτουν τα πρόσωπά τους μεταθέτοντας το δικό τους έργο σε εμπειρογνώμονες των θεσμών και στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, τόνισε ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga. 

Θέλουν να ρίξουν τον Τσίπρα, όχι να βρουν λύση



Του Κώστα Βαξεβάνη
Οι δανειστές, διακινδυνεύουν την Ευρωπαϊκή σταθερότητα, το κύρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πολιτικό τους μέλλον και και πάνω από ένα τρισεκατομμύρια ευρώ για να μην υποχωρήσουν στην ελληνική πρόταση που κοστολογείται μερικά εκατομμύρια ευρώ πάνω από αυτό που θα ήθελαν οι ίδιοι; Βάζουν σε κίνδυνο όλα αυτά για να συνετίσουν τους Έλληνες; Αυτό είναι το διακύβευμα; Να μάθουν αυτοί οι παλιοέλληνες; Υπάρχει κάποιος που το πιστεύει πλέον αυτό  στ’ αλήθεια;

Ο έσχατος εκβιασμός των δανειστών και οι επιλογές Τσίπρα




New deal λιτότητας εντός 48 ωρών, είτε δια της συναίνεσης είτε δια του «κοινωνικού σοκ» απαιτούν οι πιστωτές, στον έσχατο εκβιασμό προς τον Αλέξη Τσίπρα και με καθαρό στόχο την πλήρη πολιτική ακύρωση της κυβέρνησης.

Μια έξοχη φωτογραφική/στιλιστική ιδέα για τη νέα διαδήλωση




Τώρα που τα ευρωπαϊκά σκυλιά τύπου Τουσκ, της αγέλης Σόιμπλε, δαγκώνουν μέχρι το κόκαλο την Ελλάδα (και όχι μόνο τον Τσίπρα) μια στιλιστική ιδέα για την επόμενη διαδήλωση στήριξής τους μπορεί να είναι και αυτή της φωτογραφίας.

Διαθέσιμοι μεγαλοδημοσιογράφοι




Ο Πανούτσος τα 'σπασε με τη SportDay επειδή δεν δέχτηκε μείωση στον μισθό του. Επιλογή του. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι μεγαλοδημοσιογράφοι (σε όλον τον Τύπο) που θα δέχονταν να κρατήσουν τις στήλες τους (ή τα μικρόφωνά τους) ακόμα και πληρώνοντας. Γιατί θέλουν να εκφράζουν, να διοχετεύουν και να επιβάλουν απόψεις. 

Τα έχωσε και ο Ρέντσι στους ηγέτες της ΕΕ: "Δεν είστε άξιοι να αποκαλείστε Ευρωπαίοι"




Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι επέπληξε τους ομολόγους του στις Βρυξέλλες για την ανικανότητά τους να συμφωνήσουν σε προτεινόμενο σχέδιο το οποίο θα επέτρεπε στην Ελλάδα και Ιταλία να ανακατανείμουν 40.000 μετανάστες σε άλλες χώρες, κατηγορώντας τους ότι δεν είναι άξιοι να αποκαλούνται Ευρωπαίοι.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...