Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

"Ανώνυμη" χαλάρωση για τον κυρ Θανάση !




Στο "Ανώνυμο" του Λόγγου Αιγίου βρέθηκε να χαλαρώνει ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ , Αθανάσιος Νταβλούρος , όπως απεικονίζεται από την φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού , Μαρίτα Αγγελοπούλου !

Διαδήλωση Βορείων-Νοτίων προαστίων: «Δεν θα αφήσουμε το μειράκιον»




Το Κολωνάκι, η Φιλοθέη, η Κηφισιά, το Κεφαλάρι, η Βάρκιζα, η Βούλα, η Βουλιαγμένη έδωσαν δυναμικά το «παρών» χθες το απόγευμα στην πρώτη αντικυβερνητική διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος. 

Τα ΜΜΕ στο χακί!




Από σήμερα το πρωί με σημαία τη ναυαρχίδα του ΔΟΛ (Τα Νέα) που αποκαλύπτει το έκτακτο σχέδιο που εκπόνησαν τα ΕΛΠΕ για την περίπτωση που η χώρα θα ξεμείνει από πετρέλαιο μέχρι την κάθε γωνιά που φτάνουν όλα τα μέσα που διαθέτει το συγκρότημα το σύνθημα είναι ένα: Πανικός παντού! (Αλλά αν υπάρξει όμως συμφωνία τότε: η μεγάλη κωλοτούμπα!).

Πούτιν: Το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές, όχι η Ελλάδα



Ότι το πρόβλημα στη διαπραγμάτευση το έχουν κυρίως οι πιστωτές κι όχι η Ελλάδα και πως το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό, σημείωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, στο τραπέζι της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες τους.

Συνεδριάζει η Ένωση Δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο διαγραφής του Τάκη Χατζή



Την απόφαση να τεθεί ως κύριο θέμα στο προγραμματισμένο Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ στις αρχές Ιουλίου η υπόθεση του Τάκη Χατζή, ο οποίος δούλεψε ως δημοσιογράφος στο Δημόσιο έχοντας μόνο απολυτήριο Δημοτικού, έλαβαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Τρόμος για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη από το κτήνος της διαφθοράς




Η ιέρεια της διαφθοράς, Κριστίν Λαγκάρντ έδειξε τα δόντια της αλλά και τον πανικό της. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά την χθεσινή κατάθεση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής για το χρέος, η Λαγκάρντ έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων, επιχειρώντας να διεμβολίσει την ΕΚΤ. Σε απόλυτο συντονισμό (προφανώς) με τον Σόιμπλε, τον έτερο φύλαρχο του βαθέως κράτους της τραπεζικής διαφθοράς, απαιτεί (κυριολεκτικά) την σκληρή τιμωρία της Ελλάδας από την ΕΚΤ με κλείσιμο του ELA και κρέμασμα των Ελληνικών τραπεζών.

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΖΩΗ! Κωνσταντοπούλου κατά των ΜΜΕ της διαπλοκής




Δριμεία κριτική στα ΜΜΕ της διαπλοκής και των μνημονίων άσκησε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όταν η φωτογραφία «μιλάει»


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, μια φάτσα ένας τόμος (Φωτογραφία από τη διαδήλωση της Πέμπτης στο Σύνταγμα) , την οποία αλιεύσαμε από το harddog-sport.blogspot.gr

Μπάμπης στον Σκάι: «Σταλινική η Ζωή, παίζει με αριστερίστικες κούκλες!»




Λάβρος ο Μπάμπης, ξεσπάθωσε στο δελτίο της Τετάρτης κατά Ζωής επειδή... παραφέρθηκε με την αντίδρασή της για την έκθεση Στουρνάρα και απέδειξε ότι δεν ξέρει τις αρμοδιότητές της! 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...