Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η λίστα ΔΝΤ και γιατί οι δημοσιογράφοι ανέβηκαν στα κάγκελα




Κάποιο λαθρόβιο έντυπο (με ιστορικό δυστυχώς όνομα) που στηρίζει παντοιοτρόπως την Χρυσή Αυγή, δημοσίευσε σε πρωτοσέλιδό του κάποια λίστα με (ηχηρά) ονόματα δημοσιογράφων, εκδοτών κλπ που υποτίθεται ότι μετείχαν στα σεμινάρια του ΔΝΤ και «εκπαιδεύτηκαν» για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες.

Πρώτο θέμα στα μπλοκς η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ



Το γύρω του διαδικτύου και δεκάδων portals κάνει τις τελευταίες ώρες η φερόμενη λίστα των Ελλήνων δημοσιογράφων που "εκπαιδευόντουσαν" από ειδικά σεμινάρια του ΔΝΤ , προκείμενου να χειρίζονται θέματα σχετικά με την ελληνική Κρίση.

Η Μεγάλη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΔΝΤ



Πόσο ηλίθιος είμαι που πλήρωσα για να σπουδάσω δημοσιογραφία. Αν ήξερα ότι υπήρχε Σχολή Δημοσιογραφίας του ΔΝΤ,  θα πήγαινα μαζί με τους άλλους εκλεκτούς συναδέλφους να μάθω  κι εγώ τις τεχνικές επιβολής των Μνημονίων στον άμαχο πληθυσμό. Φοβερή Σχολή, η μοναδική στον κόσμο που, αντί να δίνεις δίδακτρα, παίρνεις δίδακτρα. Μάθανε πολλά και χρήσιμα οι θαμώνες της Σχολής:

Καμμένος: Ανακαλύψαμε πως το 2009 το χρέος διογκώθηκε για να μπούμε στο μνημόνιο



Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος θα συνεχίσει να συλλέγει στοιχεία για το λογιστικό έλεγχο του χρέους. Η επικεφαλής της αρμόδιας Επιτροπής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας .

Άδειασε βάρος το αερόστατο του ΠΑΣΟΚ


Δεν είναι πλάκα. Και μόνο που έφυγε ο Βενιζέλος, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει καμιά μοναδούλα στα ποσοστά του. 

Δημοσιογράφοι για όλες τις «δουλειές» και η λίστα ονομάτων στο συρτάρι




Αναρωτιέμαι συχνά αν στις σχολές δημοσιογραφίας υπάρχουν μυστικά μάθημα για βαστάζους, αβανταδόρους, κωλοτούμπες, προπαγανδιστές, κλακαδόρους, υπονομευτές. Ασφαλώς όχι. Το αντικείμενο μαθαίνεται στην πράξη και χρειάζονται κάποια χρόνια. Εκτός και αν τα παίρνεις γρήγορα. Τα γράμματα εννοώ βασικά, αλλά όχι μόνο. Το ερώτημα πέρασε πάλι σφαίρα από το μυαλό μου μετά από την αποκάλυψη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι το ΔΝΤ έχει εκπαιδεύσει – με σεμινάρια! – Έλληνες δημοσιογράφους για το πώς θα χειρίζονται θέματα σχετικά με την ελληνική Κρίση. Δηλαδή μιλάμε για (κάτι σαν) εκπαιδευμένους σκύλους εναντίον της αληθινής Ενημέρωσης του κόσμου. 

Επίθεση δέχθηκε ο Τάκης Τσουκαλάς

TSOUKALAS

Επίθεση δέχθηκε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και τηλεοπτικός παραγωγός Τάκης Τσουκαλάς, μετά το τέλος της εκπομπής της Θύρας 7.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...