Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Στη φόρα η λίστα των Ελλήνων δημοσιογράφων που… εκπαίδευε το ΔΝΤ!



Τα ονόματα των Ελλήνων δημοσιογράφων που κλήθηκαν από το ΔΝΤ να παρακολουθήσουν σεμινάρια με στόχο την προβολή των θέσεων του Ταμείου πρόκειται να ζητήσει επισήμως η επιτροπή αλήθειας της Βουλής.

Το κουίζ του Κουρτάκη, ο Κυριάκος Θωμαΐδης και η εξαγορά του καναλιού "Ε"




Φημολογείται εντόνως ότι πρόεδρος βορειοελλαδίτικης ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον «δικαστή» της Δευτέρας, βρέθηκαν στα γραφεία αθηναϊκού καναλιού και υπέβαλαν πρόταση εξαγοράς προς τον ιδιοκτήτη του σταθμού. Προφανώς ο ενδιαφερόμενος μπέρδεψε τ΄ αγγούρια, τα καρότα και τις ντομάτες με τις συχνότητες.

Αλ. Τσίπρας: Κουβαλάμε την αξιοπρέπεια ενός λαού, αλλά και την ελπίδα των λαών της Ευρώπης




Βασικός όρος για την επίτευξη συμφωνίας είναι η διατήρηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού. Αυτό επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών, μετά την αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας από τις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών. Ο Αλέξης Τσίπρας καθιστά απολύτως σαφές αυτό που νωρίτερα είχε διοχετευθεί στα ΜΜΕ ως αποστροφή του προς μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Οτι η κυβέρνησή του είναι μεν διατεθειμένη να κάνει τις αναγκαίες υποχωρήσεις, δεν είναι όμως διατεθειμένη να «ρίξει» ακόμη πιο χαμηλά τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα, με την περικοπή συντάξεων, οι οποίες ούτως ή άλλως έχουν συρρικνωθεί δραματικά την τελευταία πενταετία. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του πρωθυπουργού στην ΕφΣυν:..

Στο φουλ οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης




Τα θέλουν όλα εδώ και τώρα

«Εμετικό τσογλάνι»...





Ο ανεκδιήγητος Θάνος Τζήμερος ξαναχτύπησε στα social media και σε ένα νέο παραλήρημα στρέφεται ξανά κατά του πρωθυπουργού με απίστευτες ύβρεις.

Ψευτοδιλήμματα και Αλήθειες!




Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Ο Μπάμπης ανοίγει σαμπάνιες…ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΔΝΤ (βίντεο)



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε στην θέση του τον Ποτάμη: Η λαϊκή εντολή κρίνει τον ρόλο του ΠτΔ (και όχι οι προθέσεις των νταβατζήδων)




Κατάπιε την γλώσσα του ο Ποτάμης που είχε πάει με σκοπό να ζητήσει «σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών»!

Συγκρίνετε! Τις ομιλίες της Σακοράφα με την ανθελληνική της Σπυράκη…Τα σχόλια δικά σας!



Της Σοφίας Σακοράφα

Είμαι έντεκα μήνες σε αυτό το κοινοβούλιο και στο διάστημα αυτό έχουμε τοποθετηθεί για την Ουκρανία και τη Ρωσία όσο για κανένα άλλο ζήτημα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...