Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μπαράζ απολύσεων στον όμιλο Φιλιππάκη


Αναστάτωση στον όμιλο Φιλιππάκη -που βγάζει και τις εφημερίδες Εspresso, Εστία, Δημοκρατία, Εργασία κλπ- μετά τις «εκκαθαρίσεις» -απολύσεις (τουλάχιστον 8) εργαζομένων από όλα τα τμήματα (δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί).

O Μπογιόπουλος, η Στάη και η «ανυπότακτη δημοσιογραφία»...




Ιδιαίτερα επικριτικός για την Έλλη Στάη και τον αυτοχαρακτηρισμό της ως «ανυπότακτης και αχειραγώγητης δημοσιογράφου» ήταν ο συνάδελφός της Νίκος Μπογιόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοσταθμό REAL FM.

Κωλοτούμπα δεν τον λες!..



Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε ...

Γιατί ο Χατζηνικολάου «ψάχνεται» για τηλεοπτική άδεια



Το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάουακούγεται εσχάτως ότι είναι ανάμεσα στα ονόματα των ελλήνων επιχειρηματιών (Γιάννα Αγγελοπούλου, Δημ. Γιαννακόπουλος, Βαγγ. Μαρινάκης) που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια όταν η κυβέρνηση προχωρήσει στην προκήρυξή τους.

Ακόμα και εσύ Παύλο Τσίμα;


Είμαστε όλοι ΕΦ.ΣΥΝ ...

Λιάγκας στο πειθαρχικό: Διαφήμισα το Calgon για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι




Ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος κρίθηκε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του. Το ΠΠΣ, είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του Λιάγκα, για συμμετοχή σε διαφημιστική καμπάνια (εμφανιζόταν να διαφημίζει από τηλεοράσεως... το αποσκληρυντικό πλυντηρίου “CaCo” της εταιρείας Calgon).

Ζήτημα δεοντολογίας




Το ξαναγράφουμε διότι μερικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. 

Προστασία Στουρνάρα από το εκδοτικό κατεστημένο



Οπως γράφει o Γ. Πετρόπουλος στην ΕφΣυν, τα επιχειρήματα που επιστρατεύονται προς αυτή την κατεύθυνση εμπεριέχουν από τη «θεωρία της υποκλοπής» ώς και τη «θεωρία περί προστασίας των θεσμών» για να παρακαμφθεί το ουσιώδες και βασικό του όλου θέματος που είναι αποκλειστικά και μόνο ζήτημα πολιτικής υφής:

Οταν «έσπασε» το άβατο του ΣΚΑΪ


- Στα άδυτα των ΜΜΕ και των τραπεζών το ΣΕΠΕ 
- Ριζική αλλαγή πολιτικής για την προστασία της εργασίας στις γαλέρες των media και των τραπεζών

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Τι θα ανακοινώσει την επόμενη βδομάδα ο ΟΑΕΔ;



Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες του Οργανισμού για τους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Οργανισμού.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...