Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Μετα τον διασυρμό Κυριάκου, έβαλαν τον Βαρβιτσιώτη να μιλήσει για οικογενειοκρατία… ΠΟΙΟΝ; ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ!


Αφού κάναμε ρεζίλι τον Κυριάκο αποκαλύπτοντας τους οικογενειακούς του διορισμούς, επιστράτευσαν ποιόν; Τον Μιλτιάδη! Τον Μιλτιάδη να μιλήσει για οικογενειοκρατία;

Ναυτιλιακά βάρη 60 εκατ. στην «Καθηµερινή» !


Πρόκειται για δάνεια µε τα οποία αγοράστηκαν δύο πλοία του οµίλου Αλαφούζου !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!


Αιχμές κατά του Νίκου Δένδια και γενικότερα όσων αμφισβητούν την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά άφησε ο δεύτερος τη τάξει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Κυριακή σε τηλεοπτικό σταθμό!

ΠΑΣΟΚ α’ εναντίον ΠΑΣΟΚ β’ …ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!




Ειναι πραγματικά αμετανόητοι…Εχουν μείνει κόμμα χωρίς οπαδούς και μαλώνουν ποιος έκανε μεγαλύτερη ζημιά!

Σύντομα θα έχουμε τον θάνατο του δράστη!


«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Μπράβο Έλενα, εύγε στα παλικάρια: Οι κωφοί δεν «πουλάνε», δεν φέρνουν ψηφαλάκια αλλά έφεραν Ευρωπαϊκό




…και η Έλενα τους τίμησε χωρις μεγκαλοκάλυψη. Όπως εργάζεται από την πρώτη στιγμή. Μακριά από μεγκαλοκαναλάρχες.

Ερώτηση Νίκου Νικολόπουλου για Λεωνίδα Μπόμπολα



Θέμα:​«Ο έλεγχος της λίστας Λαγκάρντ και το πρόστιμο που κατέβαλε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας»

Η χωρίς όρια αναπαραγωγή της φρίκης δεν υπηρετεί την ενημέρωση




Aπερίφραστα καταδικάζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, την εκτός ορίου και ήθους «δημοσιογραφική» κάλυψη ενός θλιβερού γεγονότος της τρέχουσας επικαιρότητας, με θύμα ένα τετράχρονο κορίτσι, εκ μέρους συγκεκριμένων μέσων και συγκεκριμένων δημοσιογράφων.

Ποιος (τελικά) κάνει κουμάντο στη Μιχαλακοπούλου;




Βαρύ κλίμα στο συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου με τους εργαζόμενους να ανησυχούν μετά τις διαρροές και τις φήμες για νέες περικοπές σε μισθούς και προσωπικό.

Σταυρος Θεοδωράκης: Εμείς δεν έχουμε καμμιά σχέση με τους προηγούμενους




Η Ντόρα περιμένει συμφωνία Τσίπρα για να αφανίσει τον Σαμαρά


Θετικά απάντησε στο ερώτημα εάν κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές θα κινηθούν οι διαδικασίες στα εσωκομματικά της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας το μήνυμα ότι τελειώνουν οι ημέρες του Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας.

Απαγόρευσε τη δημοσιοποίηση του ονόματος του, ο Υπουργός με ένα «Μ» που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζήτησε χθες στο briefing από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» να δημοσιοποιήσει σήμερα το όνομα του Υπουργού, που έβγαλε 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου. Δεν γνώριζε ότι η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» εκδίδεται μόνο κάθε Δευτέρα κι επομένως δεν θα μπορούσε να επανέλθει. Τη σκυτάλη πήρε όμως σήμερα η «Μακεδονία» το έτερο φύλλο δηλαδή του ιδίου δημοσιογραφικού συγκροτήματος, που αναφέρει συνοπτικά ότι:

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...