Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ



Όπως φαίνεται από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας «Παρόν», ο επόμενος που παίρνει σειρά μετά τον Μπόμπολα είναι πάλι…μεγαλοκαναλαρχης, πασίγνωστος, με πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες που – άγνωστο πως – δεν οδήγησαν στην τιμωρία του, αν και το τεράστιο τραπεζικό σκάνδαλο δεν έχει φτάσει ακόμα στα δικαστήρια. Δεν θα πούμε περισσότερα, αναμένουμε να δούμε αν η εφημερίδα θα δικαιωθεί. Μιλάμε πάντως για κολοσσιαία ποσά καταθέσεων και οφειλών.

olympia.gr

Αν οι δημοσκοπήσεις είναι αληθινές, τότε φεύγετε να φεύγουμε !


Προ ημερών δημοσιεύτηκε μια δημοσκόπηση της εταιρίας GPO για το MEGA. Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης είναι άκρως ενδιαφέροντα. Μην ρωτήσει κάποιος αν πρέπει να πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις ή όχι. Δεν έχει σημασία το ερώτημα αυτό γιατί, όπως και να έχει το πράγμα, αυτό που πιστεύει πραγματικά ο λαός και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι μια αλληλοτροφοδοτούμενη διαδικασία, όπου το ένα επηρεάζει το άλλο.

MEGA Μπαταξήδες Απλήρωτοι οι ηθοποιοί σε κορυφαίο σήριαλ #manaxouranou



Άγρια τα «έχωσε» η Μαρία Σολωμού για το σίριαλ του Mega «Μάνα Χ Ουρανού».

Γι’ αυτό ακριβώς εξελέγη πρόεδρος ο Προκόπης Παυλόπουλος: Για πρωτη φορά μετά τον Β´ ΠΠ, οι Γερμανοί αναγνωρίζουν.


Για πρώτη φορά μετά τον Β´ ΠΠ, κορυφαίοι Γερμανοί αξιωματούχοι, αναγνωρίζουν το δίκαιο της Ελλάδας και απαιτούν να ανοίξει το θέμα των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου. Ο πρόεδρος Γκάουκ με μια συνέντευξη του που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, αναγνωρίζει το δίκαιο της Ελλάδας χωρίς πολιτικαντισμούς και υπεκφυγές. Προηγήθηκε η συνέντευξη Σμιτ που αποκρύφτηκε παντελώς από τα Ελληνικά ΜΜ»Ε», ο οποίος παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της Ελλάδας. Ευτυχώς, όπως ενημερωνόμαστε, θα είναι κύριο θέαμα σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα.

ΕΡΜΑΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ


Ένας υπουργός που εφαρμόζει τις αρχές της συλλογικής ευθύνης επειδή αρνειται να τα βάλει με τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ συμφέροντα που λυμαίνονται τον αθλητισμό.

Ήττα Σαμαρά και στην τηλεθέαση


Η τηλεοπτική μονομαχία Σαμαρά-Τσίπρα μέσα από τις συνεντεύξεις τους στο Mega και Star αντίστοιχα, ανέδειξε νικητή τον Αλέξη Τσίπρα. 

Πρώτος ο Real FM, τέταρτος ο ΣΚΑΪ


Πρώτος ο Real FM με 14% και στην τελευταία μέτρηση της Focus για το διάστημα 16/03/2015 – 26/04/2015. Δεύτερος είναι ο Μελωδία με 9,4% και τρίτος ο Athens Dee Jay με 8,9%. 

ΒΟΜΒΑ! Στην λίστα Λαγκάρντ ο Αντώνης Σαμαράς! (ΛΙΣΤΑ)

ΒΟΜΒΑ! Στην λίστα Λαγκάρντ ο Αντώνης Σαμαράς! (ΛΙΣΤΑ)
Πίνακα με ολα τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην λίστα Λαγκάρντ και το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς τους έστειλε το ΣΔΟΕ στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής προκειμένου να σχηματιστεί εικόνα για γιο προφίλ των καταθετών.
Σίγουρα το όνομα του ξεχωρίζει είναι αυτό του Αντώνη Σαμαρά (θέση 417)! Τώρα πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό ή για συνωνυμία, κανείς δεν ξέρει.

Πηγή: protothema.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...