Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΟΚ .....


Νέα επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφορικά με τον ρόλο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση των Καννών και τα σχόλια του κ. Βενιζέλου για τη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον κ. Τσίπρα.

Το κλάμα πάει σύννεφο ...

ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;ΧΑ!ΧΑ!ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;


Περίπου 2 εκατομμύρια Γερμανοί, δηλαδή το 5% του ενεργού πληθυσμού, αναγκάζονται να κάνουν τουλάχιστον δύο δουλειές για να ζήσουν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΑΣΥΛΙΑ;


Στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα ως μάρτυρες στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και η Βάσω Παπανδρέου, εκτός του Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Παρών ήταν και το τότε στέλεχος της κυβέρνησης Σημίτη, Σωκράτης Κοσμίδης.

Δημοφιλέστεροι πολιτικοί, Τσίπρας – Καμμένος. Θρήνος στο Mega



Η δημοσκόπηση του Mega με μια ματιά: Εξαφανίζονται Σαμαράς – Παπανδρέου



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΤΤ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ MEGA ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!



Ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στη λειτουργία της ΕΕΤΤ, με πρόσχημα τα προβλήματα στη μετάδοση προγράμματος τηλεοπτικών σταθμών με ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας DIGEA, θεωρεί το Ποτάμι την ενέργεια του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη να στείλει επιστολή στην ΕΕΤΤ ζητώντας την παραίτηση της διοίκησής της.

Δημοσιογραφική μετανάστευση ιστοσελίδων ή... απολύσεις!


Θα μεταναστεύσουν ελληνικές ιστοσελίδες για να αποφύγουν την υπερφορολόγηση που, σύμφωνα με τη Haffington Post, φημολογείται για τα ελληνικά online media;

Ρε Άννα, τι το αφήνεις στη μέση;



Η Άννα Βαγενά κατευθύνθηκε απειλητικά στη (λυμφατική) πτέρυγα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (που θορυβούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας βουλευτών τουΣΥΡΙΖΑ) και τη συγκράτησαν, λέει, λίγο πριν επιτεθεί στον Ανδρέα Λοβέρδο

Οι απαγορευμένες λέξεις για το ΠΑΣΟΚ




Πολλές λέξεις θα πρέπει να είναι απαγορευμένες για το ΠΑΣΟΚ

Χίλιες φορές Grexit!




Η ερώτηση που πρέπει πρώτα από όλα να απαντηθεί από όλους όσοι εκφράζουν προβληματισμούς και ενστάσεις για ένα ενδεχόμενο Grexit στο ποδόσφαιρο είναι μια και μοναδική: 

Η Huffington Post και το ναρκοπέδιο ενημέρωσης των σάιτ




Η κινδυνολογία πέντε χρόνων έχει διαβρώσει το μυαλό και το νευρικό μου σύστημα. 

Εθισμένος στην εξουσία ο Μπένι ...


Πεθύμησε κυβερνητική καρέκλα ο εθισμένος στην εξουσία Βενιζέλος και πέταξε στους κυβερνητικούς«αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε να μας το πείτε». Για να κυβερνήσει πάλι αυτός μαζί με τους άλλους, όλους τους επιτυχημένους.

Στην ουρά για κανάλι Γιάννα, Μαρινάκης, Γιαννακόπουλος



Η αδειοδότηση τηλεοπτικών συχνοτήτων φέρνει νέους «παίχτες» στα κανάλια .

Ο Εξαρχειώτης Γιάννης Βαρουφάκης



«Ερχομαι στα Εξάρχεια 30 χρόνια, πριν γεννηθείτε εσείς, και θα συνεχίσω να πηγαίνω»  - Πως έγινε το επεισόδιο με τους αντιεξουσιαστές  

Τι θέλεις για να ζήσεις;




Τελικά, τι θέλει ο άνθρωπος για να ζήσει; Λίγα και καλά είναι η απάντηση. Λίγα και ουσιαστικά, για να ακριβολογούμε, είναι αυτά που πραγματικά έχουμε ανάγκη. Και για να τα αποκτήσουμε, είμαστε πρόθυμοι να παλέψουμε, τα ματώσουμε και ενίοτε να συμβιβαστούμε. Να υποχωρήσουμε σε αυτά που θα δώσουμε, αλλά όχι σε αυτά που ζητάμε.

Αριστος ο Χατζηνικολάου



♦ Άριστος ο Χατζηνικολάου με τον Τσίπρα. Ούτε ο Σαμαράς να ήταν. Το έχει διαψεύσει όμως ότι πάει για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...