Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΗΣ !




Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ο πρώην συνεργάτης του Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντος για ΜΚΟ!!



Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται 8 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, σχετικά με την δράση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» που είχε αναλάβει την αποναρκοθέτηση σε Βοσνία, Ιράκ και Λίβανο και φέρεται να εισέπραξε παρανόμως πάνω από εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Κόλαση η βουλή – Βούτσης σε Λοβέρδο: «Βρε μ***κα»!



Το μαύρο μέτωπο προσπαθεί να μετατρέψει την βουλή σε Ουκρανία!

ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!




Απάντηση στη συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά στο Mega, όπου μεταξύ άλλων είχε κάνει λόγο για “αντι-νεοδημοκρατική κίνηση” για όσους θέτουν ζήτημα ηγεσίας, δίνει η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του σημερινού προέδρου του κόμματος.

Αυτούς «προσλαμβάνει» το Mega !




Στα χνάρια του Γιώργου Κουρή 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Έρχεται ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή της βενζίνης! Σε τι επίπεδα θα φτάσει;

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Έρχεται ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή της βενζίνης! Σε τι επίπεδα θα φτάσει;
Η τιμή της βενζίνης τον τελευταίο καιρό άρχισε να ανεβαίνει και δυστυχώς όλα δείχνουν ότι θα ανέβει κι άλλο. Οι νέες αυξήσεις στα καύσιμα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Δεν είναι μόνο οι τιμές στο εσωτερικό που άρχισαν να "τσιμπάνε" τον τελευταίο καιρό, είναι και οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου που ανεβαίνουν.
Μάλιστα αυτές τις ημέρες έχουμε διεθνώς τις υψηλότερες τιμές από την αρχή του 2015 και έτσι είναι κοντά και η αύξηση στη λιανική πώληση βενζίνης και πετρελαίου.
Ήδη από το 1,45 ευρώ οι τιμές κυμαίνονται κατά μέσο όρο κοντά στο 1,50 και με το πετρέλαιο να έχει φτάσει πλέον στις αγορές στα 65 δολάρια/βαρέλι η πρόβλεψη για το αμέσως επόμενο διάστημα είναι για τιμή βενζίνης κοντά στο 1,55 ευρώ/λίτρο.

ΔΕΙΤΕ: Ποιες άλλες τράπεζες θα προχωρήσουν σε διαγραφές και πάγωμα δανείων;

ΔΕΙΤΕ: Ποιες άλλες τράπεζες θα προχωρήσουν σε διαγραφές και πάγωμα δανείων;
Συγκεκριμένα, διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ για όλα τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, ενώ παγώνει τα στεγαστικά δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.
Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα 803 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες κινήσεις εξετάζουν, μετά την κίνηση της Τράπεζας Πειραιώς και άλλες συστημικές τράπεζες. Τα στελέχη των τραπεζών επισημαίνουν ότι ήδη το εγχώριο τραπεζικό έχει ήδη προχωρήσει και συνεχίζει να προχωρεί σε ρυθμίσεις εκατοντάδων χιλιάδων δανείων πελατών της τόσο στην καταναλωτική όσο και στη στεγαστική πίστη.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις, οι τράπεζες έχουν ρυθμίσει δάνεια ποσού άνω των 30 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 1,5 εκατ. δανειολήπτες. Τα δύο τρίτα αφορούν ρυθμίσεις καταναλωτικών δανείων και το ένα τρίτο περίπου ρυθμίσεις στεγαστικών δανείων.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις που διατυπώθηκαν στο τραπεζικό φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα φθάσουν στο μεγαλύτερο σημείο τους μέσα στο 2015 και μετά, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, θα ξεκινήσει η αποκλιμάκωση τους, γεγονός που θα αποτελέσει βασικό σημείο ανάκαμψης του τραπεζικού κλάδου.

Πηγή: newsit.gr

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με όχημα του Δήμου (video & φωτο)




Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, περίπου στις 9:30, στο κέντρο της Πάτρας.
Πιο αναλυτικά, μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με σφοδρότητα, μετωπικά με όχημα του του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, πάνω στο πεζοδρομημένο τμήμα.
Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο δικυκλιστή, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βαριά τραύματα.
Ο οδηγός της μηχανής χτύπησε με δύναμη πάνω στο όχημα του δήμου Πατρέων και στη συνέχεια καρφώθηκε στο παρμπρίζ του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δικυκλιστής έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στον πεζόδρομο.
To video είναι από το best.gr






 patrastimes.gr

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η ΜΕΡΚΕΛ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ;




Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να μην ξεμείνει η Ελλάδα από μετρητά προτού επιτευχθεί μια συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της, διεμήνυσε το βράδυ της Πέμπτης από τις Βρυξέλλες η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ

Επιτέλους!Ανάσα παίρνουν οι οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων




Με το νέο σχήμα ρύθμισης ανάσα πήραν 62.370 οφειλέτες μέχρι σήμερα, 19η ημέρα εφαρμογής της νέας ρύθμισης. 

Ο ένας φωνάζει, ο άλλος βγάζει selfie…Το σκίτσο που έγινε viral




Απίστευτα πράγματα στη ΝΔ που θυμίζουν Δρομοκαΐτειο.

Βαρεθήκαμε εσάς και την εμπάθειά σας!




Αυτή τη φορά ο Economist, φαίνεται ότι… κουράστηκε από τον όρο Grexit και υιοθέτησε μια νέα που μοιάζει πιο αισιόδοξη αφού δεν «στέλνει» την Ελλάδα κατευθείαν στην έξοδο από την Ευρωζώνη.

Ντόρα για την Πραγματική Οικονομία…Τερμάτισε




Ντόρα για την Πραγματική Οικονομία…έχει και άποψη κι ανησυχία….! ! !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...