Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αίσθηση από μια σημαντική δημοσιογραφική μεταγραφή !



Αίσθηση προκάλεσε η μετακίνηση του Τάσου Νικολογιάννη από τη SportDay του Δημήτρη Κοντομηνά, στην «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ρεπορτάζ εφημερίδας, η χειρότερη δουλειά !




Του Χρήστου Ξανθάκη

Ποια είναι η χειρότερη δουλειά του κόσμου; 



Κάθε βράδυ στις οκτώ χρεοκοπούμε !



Άλλοι κάνανε Πάσχα στο χωριό, άλλοι στην πόλη, άλλοι στο εξωτερικό, τα αγαπημένα μας κανάλια κάνανε Πάσχα με τη γερμανική FAS, την περιώνυμη "Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung". 

Υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση;



Πολλές φορές έχω γράψει πως το πιο σημαντικότερο μέρος του πολιτικού blog είναι τα σχόλια. Ένα από τα σημερινά σχόλια στο τελευταίο άρθρο μου θύμισε μια ιστορία που είπε ο Lessig στην ομιλία του στην Ελλάδα. Το σχόλιο του Vonmanstein .

Press Publica την ερχόμενη Δευτέρα στο διαδίκτυο !



Μια νέα ιστοσελίδα ανεβαίνει στο διαδίκτυο, την Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015. Είναι το Press Publica (www.presspublica.gr) και η διαφορά της με τις υπόλοιπες ενημερωτικές ιστοσελίδες έγκειται στο ότι είναι δημιούργημα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Publica, στην οποία μετέχουν δημοσιογράφοι που προέρχονται από διάφορα ΜΜΕ (Ελευθεροτυπία, Νέα, ΕΡΤ κ.α).

Τα σκίτσα Χαντζόπουλου, ο Aλαφούζος και η οργή Ψυχάρη !

Ξεκίνησε η συνεργασία του σκιτσογράφου με την Καθημερινή 

Τι γυρεύει στη Μιχαλακοπούλου ο Τζίγγερ;


Ο Βαρδινογιάννης διαφωνεί με τον Ψυχάρη κι ο Μπόμπολας δεν βάζει το χέρι στην τσέπη 

Δείτε Βίντεο - Η απάντηση που μου έδωσε ο Αχαιός Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στην αμφιλεγόμενη σχέση του με τα media !




Στα πλαίσια της προ ημερών συνέντευξης που παραχώρησε ο Αχαιός Βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ , Νίκος Νικολόπουλος , στους σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας του Δ.ΙΕΚ Πάτρας , του έθεσα την παρακάτω ερώτηση :

Απάντηση στον Γ. Κουρτάκη για τα «κυριλέ τραπέζια»


Διευκρινιστική επιστολή του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤA BLOG - ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!!


H ελευθερία έκφρασης που εξασφαλίζουν τα ιστολόγια στους κατόχους και τους επισκέπτες – χρήστες τους προστατεύεται συνταγματικά μέσα από ένα πλέγμα διατάξεων.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ blogging !


ΤΑ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ -ΑΛΛΗΛΟΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ - ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...